Hoppa till huvudinnehållet

Visitkort med återvunnet matt papper

Testa en miljövänlig framtoning i nätverkandet med 100 % återvunnet papper. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 100 % återvunnet papper
  • Storlek: 85 x 55 mm
  • Obestruket papper (270 g/m²)
  • 2 hörnalternativ
  • Känns som: Ett obestruket korrespondenskort
  • Livfullt fyrfärgstryck

Ute efter en grönare framtoning med dina visitkort? Testa våra visitkort med återvunnet matt papper. Detta specialpapper är gjort att 100 % återvunnet papper – ett mycket miljövänligt alternativ. Den jämna och obestrukna fram- och baksidan gör pappret perfekt för alla som gärna lägger till handskrivna anteckningar.

Redo att börja skapa din design på återvunnet matt papper? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designer. (Om du redan har en färdig design kan du enkelt ladda upp den.) När du har hittat en mall du gillar gör du den till din genom att tillföra din unika prägel. Vi tar hand om resten, och när dina snygga och professionella visitkort levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

VistaPrint erbjuder Visitkort med återvunnet matt papper designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign