Hoppa till huvudinnehållet

Kataloger med klammerhäftning

Skapa fantastiska menyer, kataloger med mera. Kataloger med klammerhäftning, med upp till 60 anpassningsbara sidor. Mer information

Storlek
Sidantal (inklusive pärm)
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– 2 storlekar – 8–100 sidor per katalog (4 anpassningsbara omslagssidor ingår) – Matta och glansiga pappersalternativ – Laminering av omslag tillgängligt – Klammerhäftning – Fyrfärgstryck, dubbelsidigt tryck

Ladda ner den här PDF-handboken som innehåller viktig information om hur du skapar klammerhäftade kataloger.

Letar du efter ett sätt att lyfta menyer, tidskrifter och kataloger till en ny nivå? Vi står redo att hjälpa till med proffsiga och specialdesignade kataloger med klammerhäftning.

Våra kataloger med klammerhäftning trycks på ditt val av papper, med klammerhäftning för en slimmad och modern look. Varje katalog har 4 omslagssidor – 2 fram, 2 bak – i ditt val av matt eller glansigt papper, med laminering tillgänglig för extra hållbarhet.

Vi finns här för att göra hela tryckprocessen så enkel och stressfri som möjligt för dig. Designa katalogens layout i önskat designprogram och spara den som PDF-fil. Ladda upp filen och granska sedan designen för att se till att allt ser perfekt ut. Sedan tar vi hand om resten. När din beställning kommer kan du använda dina kataloger med klammerhäftning direkt.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign