Loading...

Kuvert och utskick

Spara tid med snyggt specialdesignad korrespondens.

Kuvert

Ge ett starkt intryck redan innan kunden öppnar brev eller paket från dig.
 
 
 
 
 

Våra mest populära kuvert

Se kuvertdesigner som våra kunder älskar just nu.

Postartiklar

Styla kuvert och förpackning och emballage med specialtryckta etiketter, stämplar med mera.
 
 
 
 
Stick ut med en egen design som inte kostar skjortan
Ge ditt projekt en proffsig finish. Fyll i ett kort formulär och få konceptförslag från våra egna designer inom 24 timmar.
Mer info
Stamps family page > Cloudinary Image Component

Liknande produkt

 
 
 
 

Specialtryckta kuvert sparar både tid och ger mer uppmärksamhet.

Vill du korta att göra-listan och få dina postutskick att märkas? Hos VistaPrint kan du välja mellan våra många kuvert och förpackningsprodukter till företagsbruk eller privat bruk och skapa en personlig design som är kreativ, professionell eller båda delar. Sätt företagsnamnet och logotypen på utskick eller på kuvert med tryck, så syns det direkt att de kommer från er. Eller välj ett färgat eller specialdesignat kuvert för att göra personliga budskap eller inbjudningar lite mer spännande – och omöjliga att missa.

När du vet vilka produkter du behöver kan du välja bland våra layouter och mallar, skriver in den information som ska tryckas och lägga till de personliga detaljer du vill ha med. Och om ni har frågor längs vägen har vi experter som mer än gärna hjälper till. När du har lagt beställningen tar vi hand om resten – dina kuvert och brevpåsar med tryck levereras färdiga att imponera på kunderna.

Vanliga frågor och svar

Ja, du kan beställa blanka kuvert. Våra färgade kuvert är alltid utan tryck, och i vårt designgalleri kan du se en mall utan tryck som alternativ.

Ja. Våra specialdesignade kuvert har alternativ för tryck över hela kuvertet om du vill – du kan designa så mycket (eller så lite) av kuvertet som du vill.

Ja. De flesta av våra bröllopsinbjudningar går att få med matchande kuvert. Kontakta oss om du inte hittar något som matchar, eller om du vill skapa något helt nytt. Vi hjälper gärna till.

Ja. När du designar i vårt onlineverktyg kan du välja att skapa ett pdf-korrektur. Då kan du se hur kuvertet kommer att se ut när det trycks – och du kan kontrollera att det inte är några fel innan du lägger beställningen.

Våra specialdesignade kuvert finns i fem olika storlekar:
– 14,6 x 11 cm – passar kort med måtten 13,9 x 10,7 cm
– C5 – passar kort med måtten 21,6 x 13,9 cm
– 19 x 12 cm – passar kort med måtten 18,2 x 11,7 cm
– 14,6 x 14,6 cm – passar kort med måtten 14 x 14 cm
– DL – passar kort med måtten 21 x 9,5 cm

Vilka förseglingsalternativ som finns beror på produkten. De finns antingen med gummering (kuvertflik med fuktaktiverat lim), självhäftande (starkt lim täckt med avtagbar remsa) eller båda delarna. Nedan kan du se vilka förseglingsalternativ som är tillgängliga för varje produkt:

Gummering  Självhäftande med remsa
Företagskuvert X X
Specialdesignade kuvert X
Specialdesignade kuvert X
Brevpåsar X
Färgade kuvert X

Kontakta oss och berätta. Vi hjälper till att ordna det.