Loading...

Specialdesignade USB-minnen

Specialdesignade USB-minnen skapar en enhetlig look med ditt varumärke, och hjälper kunderna att komma ihåg ditt företag. Våra USB-minnen med tryck är perfekta på mässor, evenemang för företag och när du behöver ha alla viktiga dokument nära till hands.

12 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
12 resultat


-

Skapa USB-minnen med din logotyp eller ditt företagsnamn på.

Visa upp ditt varumärke med USB-minnen med tryck. Ta med dem på möten med kunder eller dela ut på mässor och evenemang. En liten och användbar teknikpryl som hjälper folk att komma ihåg ditt företag. Lagra säljbroschyrer, företagspresentationer, kataloger och mycket mer på dem.

Våra USB-minnen är enkla att anpassa med ditt varumärke. Ladda bara upp din logga för att komma igång eller skapa något nytt med vår anpassningsbara grafik och text. Vi har en lättanvänd designstudio online där du kan anpassa USB-minnen som du vill ha dem – och annars kan våra experter hjälpa dig.

Vanliga frågor och svar

Absolut. Du kan ladda upp en fil i något av följande format: .png, .jpg, .ppt, .ai och .pdf.

Det finns flera alternativ. USB-minnen med enfärgat tryck eller färgtryck är uppskattade reklamgåvor, och om du väljer lasergravyr blir det en skarp och hållbar finish som passar bäst till personalen eller kundmöten.

Ja, för vissa av våra USB-minnen är det ingen lägsta beställningsmängd, så du kan beställa ett enda om du vill. Tänk på att priset per styck sjunker ju fler du lägger i kundvagnen – det är verkligen prisvärt att köpa många USB-minnen i taget.

Vi har många olika alternativ, från 1 GB upp till 32 GB. Du kan filtrera efter ”USB-kapacitet” så hittar du USB-minnen som passar dina behov.

Vi har ett urval specialdesignade USB-minnen, som går att vrida för öppna, med lock eller slimmade USB-minnen (som passar bra i fickan eller plånboken).