Gör dig ett namn.

Skaffa en helt egen domän och börja bygga upp ditt varumärke, så att kunderna alltid kan hitta dig.

Vista x Wix Domain name

Vad är ett domännamn och varför är det viktigt?

Domännamnet är din adress på nätet. Ännu viktigare är att rätt domännamn hjälper besökarna att hitta dig på nätet, det stärker din trovärdighet som företagare och ger hemsidan ett proffsigt intryck. Sätt igång – hitta rätt domännamn till ditt företag och bygg upp en närvaro på nätet med Vista x Wix.

Goda skäl att skaffa domänen med Vista x Wix

Vista x Wix erbjuder en helhetslösning så att du kan börja bygga upp din yrkesprofil online. Registrera en gratis webbplatsdomän hos Vista x Wix och integrera Wix-produkter enkelt och smidigt.

Med en årsbaserad premiumplan får du en kupong på ett års gratis domän.

https://cms.cloudinary.vpsvc.com/image/upload/f_auto/q_auto/v1670419841/digital/partners/wix/Wix%20Domains/EN-US/MXP11624-Domains-PDP-Domains-Right-Image-001_en-us.png

Domänsäkerhet

Wix använder privat domänregistrering, vilket betyder att din personliga information är skyddad och du slipper skräppost från tredje part.

Support 24/7

Vårt supportteam finns alltid till hands. När du behöver hjälp och svar kan du chatta med oss, bläddra bland användbara artiklar och titta på gratis videoinstruktioner.

Gratis hosting

När du bygger din hemsida med Wix ingår gratis hosting på våra stabila molnservrar automatiskt.

Skapa en egen hemsida precis som du vill ha den

Du kan utgå från någon av mallarna, bygga allt från scratch eller få en skräddarsydd och unik hemsida med Wix ADI. Vi har hundratals gratis designfunktioner så att du kan skapa vilken hemsida du vill, och lägga till proffsiga verktyg så att du kan sköta verksamheten online och få den att växa.

Genom att klicka på ”Sätt igång gratis” och registrera dig för ett Vista x Wix-konto har du läst och godkänner Wix Villkor och Integritetspolicy. Vista och Wix kommer att dela dina uppgifter med varandra och även i enlighet med sina respektive sekretesspolicyer.

Över 4 miljoner kunder har valt Wix.

Gör som de och hitta den bästa domänen för ditt företag.

Genom att klicka på ”Hitta min domän” och registrera dig för ett Vista x Wix-konto har du läst och godkänner Wix Terms of Use och Privacy Policy. Vista och Wix kommer att dela dina uppgifter med varandra och även i enlighet med sina respektive sekretesspolicyer.

Vanliga frågor och svar

Vid köp av Premium-webbplatsplan får du en kupong på ett års domän på köpet. Om du väljer att köpa ett domännamn utan kupong börjar abonnemangen på så lite som 10 kr per år. Om du vill ha domänen direkt kan du söka efter domännamnet du vill ha och köpa det nu.

Ja. Ett av de första stegen när du bygger upp din varumärkesidentitet är att reservera det där domännamnet du vill ha. Om du har ett företagsnamn i åtanke kan du använda vår domänsökfunktion för att snappa åt dig det domännamnet nu. Om du har planer på en hemsida har de flesta Vista x Wix årliga Premium-webbplatsplaner en kupong som kan användas till ett första gratis år med ett domänabonnemang. Mer info om kupongen på gratis domän.

Domänregistreringsperioder inbegriper perioder om 1, 2 och 3 år. Till de flesta Vista x Wix årliga Premium-webbplatsplaner medföljer en kupong som kan användas för att få första året gratis. Börja skapa din egen specialdesignade hemsida nu.

Domännamnet bör vara enkelt att söka efter och spegla ditt varumärke. Om du redan har ett företagsnamn i åtanke kan du testa att sökande efter det så får du hjälp av vår förslagsfunktion.

När du köper en Årlig Premium-webbplan som uppfyller kraven får du en kupong som du kan använda till första årets domänabonnemang. Kuponger på gratis domäner är inte giltiga för alla domäntillägg. Läs mer om kupongen på gratis domän.