Loading...

Inbjudningskort

Upptäck specialdesignade festinbjudningar för alla tillfällen, i alla stilar.

För de riktigt stora milstolparna

Vissa firanden kräver mer. Mycket mer. Handla brevpapper för temat, dekoration till festen och specialdesignade presenter.

Ge de stora ögonblicken uppmärksamheten de förtjänar med specialdesignade inbjudningar till evenemanget.

När ditt första barns föds eller din mamma går i pension – vissa tillfällen kräver en ordentlig fest. Det är därför VistaPrint erbjuder specialdesignade festinbjudningar för alla dina viktigaste fester. Rätt inbjudan gör gästerna entusiastiska och skapar en fysisk påminnelse som de kan sätta upp på kylskåpet – en påminnelse som är mycket finare än ett grupp-sms.

Du kan använda våra inbjudningar för flera olika evenemang, inklusive födelsedagar och bröllop, samt mindre (men lika glädjefyllda) tillställningar som helgfester och inflyttningsfester.

När du bläddrar i våra gallerier hittar du designer för alla smaker, från dekorativa blommor till framträdande grafik. Det är också enkelt att anpassa våra festkort – med några få klick kan du lägga till all nödvändig information och snygga utsmyckningar. (Guldfärgat folietryck? Ja tack.) Medan du skapar är vi redo att hjälpa dig när du behöver det.

Vanliga frågor och svar

Våra mallar med tomma utrymmen gör det enkelt för dig att skriva dina inbjudningar. När du bläddrar bland våra designer ser du att våra inbjudningar har tomma utrymmen för den viktigaste informationen. Det omfattar:

– Vem evenemanget är för (kallas även för hedersgästerna)
– Datum och tid
– Plats och adress
– OSA-uppgifter, inklusive kontaktinformation och en tidsfrist för gästerna att skicka sitt svar

Allt du behöver göra är att skriva in informationen så är du klar. För vissa tillfällen har vi sett till att det finns utrymme för ytterligare information. Till exempel har våra babyshower- och möhippeinbjudningar ett avsnitt där du kan ange information om din önskelista.

Och om det finns några andra detaljer du vill dela med gästerna kan du alltid lägga till mer text i designstudion. Dessa detaljer kan vara:

– Klädkod
– Ett regndatum för utomhusevenemang
– Vad gäster ska ta med sig (om något)
– Begäran om information om matallergier
– Om det är ett barnkalas – ska föräldrar vara med?

Tidpunkten när inbjudningarna ska skickas varierar beroende på evenemanget. Använd listan nedan som allmänna riktlinjer.

  • Spara datumet-kort: 6–12 månader före datumet.
  • Bröllopsinbjudningar: 6–8 veckor.
  • Inbjudningar till möhippa och babyshower: 4–6 veckor.
  • Helg- och nyårsinbjudningar: 4 veckor.
  • Inbjudningar till födelsedags-, årsdags- och inflyttningsfester: 2–4 veckor.

För beställning rekommenderar vi att du lägger till 1–2 veckor för ovanstående tider. Tryck- och leveranstid för beställningar av inbjudning är ungefär en vecka – det ger dig gott om tid att få, fylla i och skicka ut dina inbjudningar.

Vi har inbjudnings- och informationskort för traditionella milstolpar som bröllop, babyshower, pension, årsdagar och dopceremonier. Du hittar också designer för festliga sammankomster som nyårsafton och helgfester.

Om du inte ser någon design kan du kontakta Grafiska designtjänster – de kan ändra en av våra befintliga mallar eller skapa något helt specialdesignat bara för dig.

Ja. Du kan lägga till kuvert när du har designat dina kort. Vi erbjuder flera olika stilar, inklusive färgade kuvert och specialdesignade kuvert som matchar dina inbjudningar. Du kan också hoppa över kuvert helt (men vi rekommenderar starkt att du använder dem).

Det finns många roliga och enkla sätt för att piffa till dina inbjudningar. Börja med att välja en iögonfallande mall som matchar festens tema. Var sedan kreativ med detaljerna – när du anpassar din inbjudan kan du utforska våra olika färgalternativ eller göra ditt kort snyggare med guldfärgat folietryck eller rundade hörn.

Glöm inte bort tillhörande brevpapper – ett färgstarkt kuvert gör att inbjudan sticker ut i posten, och en vacker kuvertförsegling eller en snygg adressetikett är den perfekta sista detaljen.