Loading...

Självhäftande visitkort

Ta enkelt bort skyddspapperet och sätt fast din kontaktinformation på mappar, papper och mycket annat. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Fetching compatible options
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa ett visitkort som utformats för att få fäste.

  • 87 x 49 mm
  • 2 papperstyper
  • Självhäftande baksida
  • Levande fyrfärgsdesigner
  • Antal från 10 till 2 000

Letar du efter ett nytt sätt för att se till att din kontaktinformation är lättillgänglig? Våra specialdesignade självhäftande visitkort är ett bra alternativ för användning i vardagen och även för evenemang eller konferenser. Du kan ta bort skyddspapperet och sätta fast dem på kuvert, förpackningar, mappar och mycket annat. Du kan till och med välja om du vill matcha designen med ditt visitkort i papper – eller använda den som en möjlighet att prova en ny design med så få som 10 klistermärken.

Redo att börja skapa? Utforska vårt sortiment av fullt anpassningsbara designmallar. Hitta en design du gillar och gör den till din genom att tillföra din unika prägel. Vi trycker din design på vita papper med självhäftande baksida. När dina självhäftande visitkort levereras så ser de bra ut och är redo att användas.

VistaPrint erbjuder Självhäftande visitkort designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign