Loading...

Produktaskar och fodral

Hitta förpackningen som passar dina produkter. Anpassa den sedan så att den blir din.
 
 
 
 

Livsmedelspåsar med tryck

Imponera på kunderna med specialdesignade skyddande förpackningar till livsmedel, skönhetsprodukter och annat.
 
 

Specialdesignade pappaskar

Ge produkterna den eleganta förpackning de är värda.
 
 
 
 

Jämför våra olika produktförpackningar

Här hos VistaPrint har vi förpackningar som passar alla typer av produkter. Nedan hittar du lite extra information som kan hjälpa dig att hitta den som uppfyller dina behov bäst.
Produktaskar
De här askarna som passar till mycket är perfekta när du ska förpacka lätta produkter.
Kuvertbottenlådor
Se till att dina tunga varor är säkra med lådor med extra stark botten.
Förpackningar med stark botten
Säkra större varor på ett snyggt sätt med stabila askar som stängs med en enkel gest, snabbt och smidigt.
Låda med hylsa
En unik förpackning, öppnas som tändsticksaskar, till smycken och andra små föremål.
Självlåsande askar
Leverera hela beställningar i självlåsande askar med anpassningsbar insida.
Presentaskar kudde
Snygga askar som man klämmer på för att öppna, passar till små men robusta varor.
Presentförpackningar med handtag
Skapa förpackningar som kunderna kan använda som presentaskar eller till och med som skyltning.
Livsmedelspåsar med tryck
Liggande eller stående återanvändningsbara påsar till varor som inte tål fukt.

Behöver du designhjälp?

Välj produkt som vi ska designa, fyll i ett kort formulär så får du konceptförslag från våra egna designer inom 24 timmar.

Lyft dina butiksvaror eller onlinevaror till nästa nivå med specialdesignad paketering.

Rätt paketering kan förbättra hur en vara uppfattas, känns och ser ut – både på hyllan, i en kartong eller i kundens hand. Det är därför VistaPrint finns här och kan hjälpa dig att skapa specialdesignade förpackningar som sätter dina produkter (och ditt varumärke) i fokus.

Våra förpackningsprodukter inkluderar helt anpassningsbara alternativ för skyltning i butik, leveranser och paketering som syns. Vi har allt du behöver till företaget, från återanvändningsbara påsar som är redo för butik till papperspåsar till caféer eller produkter för utskick, som adressetiketter och klistermärken.

När du har hittat rätt specialdesignad paketering kan du anpassa med din logotyp, företagsuppgifter eller text så att det blir precis som du vill ha det. Behöver du hjälp med din design? Inga problem. Våra designexperter finns alltid till hands om du behöver hjälp.

Vanliga frågor och svar

På VistaPrint har vi lätta och anpassningsbara kartongförpackningar till förmånliga priser. Vi hjälper dig att skapa perfekta förpackningar för dina produkter med rätt lådor och påsar och fulländad design. Att välja VistaPrint är ett fantastiskt sätt att skapa en enhetlig varumärkesupplevelse för dina kunder och verkligen visa upp företagets stil.

Eftersom 95 % av det papper som vi trycker på är FSC-certifierat är det mycket troligt att de kartongprodukter som du beställer från VistaPrint också är det. Men det finns några undantag, så titta alltid efter FSC-loggan för att vara säker. Tyvärr erbjuder vi för närvarande inte återvinningsbara eller FSC-certifierade livsmedelspåsar med tryck.

Absolut, om förpackningsprodukten inte är markerad som ”utan tryck” kan du visa upp ditt varumärke genom att ladda upp dina unika designer på våra pappaskar och livsmedelspåsar med tryck. Och om du väljer emballage utan tryck, kan du alltid dekorera det med specialdesignade klistermärken för att snabbt och lätt sätta ditt varumärke på förpackningar.

Ja, alla våra livmedelspåsar med tryck är godkända för förvaring av livsmedel. Om du förpackar feta eller oljiga livsmedel rekommenderar vi starkt att du använder en påse med flera lager eftersom tunnare material inte står emot långvarig exponering för fetter eller oljor.

Nej, alla våra specialdesignade produktförpackningar levereras platta och omonterade. Livsmedelspåsar med tryck levereras öppna upptill, vilket betyder att du behöver försegla dem själv med värmeförsegling.