Loading...

Bröllopsplanering

För evigt börjar här. Hitta specialdesignade pappersvaror, dekor och annat som bidrar till en oförglömlig dag.
Beställ bröllopsinbjudningar
Beställ spara datumet-kort
Bröllopsbutiken

Boka in den stora dagen

Skicka spara datumet-kort som visar upp fina bilder från ert liv, och med detaljer som passar er stil. Det är som ni två turturduvor, fast i pappersform.

Bröllopsinbjudningar och annat livsviktigt

Allt ni behöver inom papper till bröllopet. Bläddra bland våra designer eller beställ något helt unikt. (Specialdesignad illustration, någon?)

Experttjänster för design

Från eleganta monogram till gulliga illustrationer av husdjur – vårt team begåvade designer hjälper dig att skapa inbjudningskort som fångar din bröllopsvision helt perfekt.

Gratis bröllopshemsida

Dela information om bröllopet och berätta om er stora kärlek – allt samlat på en plats.

Teman man bara dånar av

Hitta inbjudningar som är helt rätt för er.

Allt det roliga innan ni svarar ”ja”

Det finns så många anledningar att fira före den stora dagen. Beställ kort, inbjudningar och annat till alla roliga fester inför bröllopet.

Dekorationer på den stora dagen

Här hittar du allt för att skapa en vacker inramning – med snygga skyltar, matchande menyer och annat.

Få dagen att vara för alltid

Håll minnena levande med vackra fotoböcker och tryck.

Nu skapar vi inbjudningskort och annat fint till ert bröllop, så att de passar er som par.

Vare sig ni precis börjat med bröllopsplaneringen eller är klara att beställa inbjudningskorten på nätet kan vår bröllopskollektion göra det enkelt att vara 100 % er själva. Vår design för bröllopskort utgår från de mest populära trenderna och temana, så att ni enkelt kan hitta något som känns fräscht och passar er stil (och jo, även er budget). I vår designstudio kan ni gå ”all in” i er stil, eftersom alla mallar kan anpassas med de val ni gör när det gäller lyxiga detaljer – tänk vackra papper, glansiga folietryck och vågiga kanter.

Om ni vill ha en helt egen stil kanske en specialdesignad illustration vara något för er. Jobba ihop med våra Designtjänster – ni kan beställa en helt unik illustration, kanske av platsen ni gifter er på, av er som par, ert husdjur eller något annat personligt. När illustrationen är klar kan vi trycka den på alla inbjudningar, program med mera till bröllopet. Och om ni har frågor längs vägen har vi supportexperter som mer än gärna hjälper till. Det var ju lätt att säga ”ja”. Då ska bröllopsplaneringen också vara det, i varje steg på vägen.

Vanliga frågor och svar

Det beror på. Om ni börjar bröllopsplaneringen med att skicka ut spara datumet-kort är det klokt att ange datum och plats för vigseln (även om festlokalen inte är bokad än) samt ditt och din partners namn. Ni kan också skriva en rad eller två om att en officiell inbjudan kommer. När det gäller bröllopsinbjudningar rekommenderar vi att ni skriver att ni hoppas på gästens närvaro, brudparets namn, plats, datum och tid samt information om mottagningen. Helt enkelt alla uppgifter gästerna behöver för att kunna vara med och fira er kärlek.

I just bröllopsinbjudningar är det vissa detaljer som kan lämnas osagda. Vi föreslår att ni inte nämner önskelistor eller tillställningar före eller efter bröllopet – det är information som bäst delas muntligen. Och om ni bara vill ha vuxna gäster är det klokt att formulera det på ett finkänsligt sätt. Ett sätt kan vara att bara adressera kuvertet till de personer som är inbjudna.

Pappersvaror till bröllop är allt du kan trycka till planeringen och när du ska berätta om den stora dagen – från spara datumet-kort till inbjudningskort, tackkort, program med mera.

Det bestämmer ni! Vare sig ni vill ha blommiga mönster, rustik kantdekor, klassiska teckensnitt eller till och med specialdesignade illustrationer har vår bröllopskollektion mängder av alternativ att välja mellan. Och om ni redan har en ungefärlig idé om vad ni vill ha kan ni filtrera efter stil, storlek eller färg, och hitta era favoriter.

Inte nödvändigtvis. Ofta koordinerar man färgpaletter och design i spara datumet-kort, bröllopsinbjudningar, tackkort med mera, men det finns inga krav på att allt ska matcha. Men om ni vill ha en enhetlig stil kan ni enkelt använda designen på bröllopsinbjudan till allt det material ni trycker hos oss.

Ja. Handskrivna adresser på bröllopsinbjudningar ger en personlig känsla, och det uppskattas av de inbjudna. Se bara till att handskriften blir läslig och att gästens namn och adress står med.

Det finns inga regler för vad ni behöver inför er stora dag – det bestämmer ni två! Men det finns några olika kombinationer som vi gärna rekommenderar:

– Den klassiska kombinationen med spara datumet-kort, bröllopsinbjudan och OSA-kort eller bilagor. Gärna också bröllopsprogram och meny som hjälper gästerna på själva bröllopsdagen. – Ett digitalt alternativ med QR-kod på den fysiska bröllopsinbjudan, som länkar till er bröllopshemsida. Hos Vista x Wix kan du enkelt skapa en vacker hemsida som blir utgångspunkten för all korrespondens som har med bröllopet att göra – OSA online, önskelista, uppgifter om mottagningen, er bröllops-hashtagg, ja, vad ni vill. Med det här alternativen rekommenderar vi att du lägger till ett spara datumet-kort (eller kanske till och med magneter med spara datumet) som ni kan skicka ut före inbjudan. Bröllopsprogram och meny är också alltid bra att få som gäst.

En rekommendation till båda alternativen ovan är att lägga till tackkort, och visa gästerna hur mycket ni uppskattade deras närvaro på er bröllopsdag. (Och så kan ni visa upp era fina bröllopsfoton där också.)