Loading...

Visitkort med QR-kod

Ge dina kunder direktåtkomst till din webbutik, dina recensioner, ditt registreringsformulär och mycket annat. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Kommunicera med kunderna på ett ögonblick.

  • Automatiskt genererade QR-koder
  • Tillgänglig med de flesta papper och finishar
  • Alternativ för fyrkantiga och rundade hörn

Smart teknik

Visitkort med QR-koder är ett utmärkt sätt för att förvandla ett snabbt möte till en långsiktig relation. Smart skanningsteknik länkar omedelbart personer till den webbplats eller sida du väljer – t.ex. din webbutik, ditt fotogalleri eller din bokningskalender. På så sätt kan du ge en kraftfull uppföljning av din introduktion och få ännu fler möjligheter att imponera.

Automatiskt genererade koder

Visitkort med QR-koder är ett utmärkt alternativ för nästan alla typer av företag – och för alla nivåer av tekniskt kunnande. När du designar ditt kort kommer du till ett steg där du berättar vilken webbadress du ska länka till. Vi skapar QR-koderna åt dig och ser till att de länkas exakt dit du vill.

Enkla att designa, med många alternativ

Eftersom QR-koder inte kräver särskilt papper eller särskilda trycktekniker är visitkort med QR-koder tillgängliga med nästan alla våra anpassningsalternativ – ett brett utbud av pappersalternativ, former, tjocklekar och mycket annat. Ladda upp din design eller anpassa en av våra mallar med din företagsinformation. Lägg till din webbadress (enligt ovan) så är du redo att göra din beställning. Och om du har några frågor innan du gör din beställning så kan du chatta live med en av våra experter.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign