Loading...

Ge väggen en modern industristil med aluminiumtavlor.

  • 3 storleksalternativ
  • 3 mm tjock aluminium
  • 2 metallplåtar och en plastkärna
  • 2 materialalternativ
  • Levande färgtryck

Perfekt till galleriväggen
Vill du göra väggarna intressantare? Aluminiumtavlor kan förändra en väggs eller ett utrymmes utseende och ger en industriell stil för bilder av familj, resor och annat. Bilderna trycks direkt på det underlag du valt – borstad metall eller bestruken vit aluminium – vilket ger ett vackert resultat.

Dekorativt och hållbart
Våra aluminiumtavlor visar upp dina fina minnen på väggarna, och de är dessutom framtagna för att hålla – de är tillverkade av 3 mm tjock aluminium. De är lättvikts och samtidigt stabila, och kan till och med användas utomhus, kanske på uteplatsen, altanen eller i trädgården. Och eftersom aluminiumtavlor är vattentäta behöver du inte oroa dig för dem ens om det regnar. Vare sig du ska inreda utomhus eller klä väggarna inomhus kan en metalltavla med högglansig finish lyfta dina foton till nästa nivå.

Enkla att specialdesigna
När du ska göra dina egna metalltavlor börjar du med att ladda upp en högupplöst design som du valt. När du ser över din design kan du lägga till eventuella detaljer, och sedan lämna resten till oss. Vi trycker, paketerar och levererar din aluminiumtavla – och det iögonfallande resultatet är redo att visas upp och älskas under många år framöver.

En aluminiumtavla med två barn som kramas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign