Loading...

Personliga väggdekorationer

Förvandla dina favoritfoton till elegant heminredning eller specialdesignade presenter.
Kanvastavla
 
 
 
Kapaskylt
 
En aluminiumtavla med två barn som kramas.
 
väggdekorationer
 
 
 
fodelsedag-affisch-001
 

Gör ett rum till din nya favoritplats med specialdesignade väggdekorationer – kanvastavlor, unika verk och mycket annat.

Är du ute efter en helt unik present som kan hänga över öppna spisen eller förvandla känslan i rummet? Vi har väggdekorationer som du kan göra personliga, använd egna fotografier eller konstverk och skapa helt unika verk.

Affischer är mångsidiga och prisvärda, och ett enkelt val när du vill hänga upp stor text eller stora foton. Kanvastavlor är stabila, blir inte skeva och är monterade på ram, så att de enkelt kan sättas upp. Våra trätavlor tillverkas av 12 mm matt plywood med naturlig ådring och ger dina bilder en verkligt rustik stil. Och våra aluminiumskyltar är rostfria och av högsta kvalitet. Det ljusäkta bläcket får både färgfoton och svartvita foton att verkligen lysa.

Välj den väggdekoration som passar dig bäst, och gå igenom våra många mallar eller ladda upp en egen design. Vare sig du ska inreda hemma eller ge bort en present kan du hitta specialdesignade konstbilder som lyfter fram din kreativa sida.

Vanliga frågor och svar

Det beror på vad du har för smak! Alla våra fototryck har olika egenskaper, så välj det som passar hemma hos dig. En kanvastavla är tidlös och ger struktur till väggen, och den är lätt och enkel att hänga upp. Foto med ram är elegant och blir extra fin på en vägg när du sätter flera i grupp, hemma eller på kontoret. Trätavlor har en lantlig touch och ger en varm, mysig känsla till hemmet. Och våra aluminiumskyltar är rostfria och av högsta kvalitet. Det ljusäkta bläcket får både färgfoton och svartvita foton att skina lite extra. Välj den väggdekor som känns mest som du och var inte rädd för att mixa och matcha olika stilar. 

Det är ganska enkelt att skapa väggdekorationer hos VistaPrint. Följ bara de här stegen:

  • Välj väggdekoration: Välj storlek och den typ av tryck som passar din vägg bäst. Vi har allt från klassisk kanvas till tuff aluminium, så du kan lätt hitta en väggdekoration som passar just din stil.
  • Ladda upp bilden/bilderna: När du valt väggdekoration är det dags att lägga till foton. Beroende på vilken produkt du har valt kan du skapa collage eller använda ett enda foto med vårt smidiga verktyg för uppladdning av bilder. Och om du behöver lite inspiration har vi massor av designmallar som du kan anpassa efter eget tycke och smak.
  • Anpassa din design: Använd din kreativitet och alternativen för anpassning på dina nya väggdekorationer! Ska du trycka ett foto på släktträffen? Gör det extra speciellt och lägg till text med vårt textverktyg. Ska foton av er nyfödda bli en vacker samling kanvasbilder? Lägg till barnets namn på trycket och anpassa teckensnitt och -storlek för perfekt resultat.
  • Förhandsgranskning och granskning: När du är klar med alla dina ändringar kan du använda förhandsgranskningen för att kontrollera att allt ser bra ut. Om det är något du vill ändra kan du enkelt gå tillbaka och göra det i det här skedet.
  • Gör din beställning: Slutför beställningen så tar vi hand om resten – professionellt tryck och packning av din väggdekor. Din nya väggdekor levereras klar att sättas upp på väggen.

Ja! I vår designstudio får du möjlighet att lägga till textelement som bildtext, datum, citat och annat som du vill ha på väggdekoren.

Det beror förstås på vilket material du valt, men en allmän tumregel är att undvika direkt solljus på tavlan samt alltför hög fuktighet. Om du följer de här tipsen kan du se till att dina väggdekorationer förblir vackra år efter år.