Hoppa till huvudinnehållet
Canvastavlor

Kanvastavlor

Gör fina stunder och minnen till inredningsdetaljer och presenter av konstnärlig kvalitet. Enkel bilduppladdning med alternativ för Facebook och mobiltelefoner. Mer information
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 6 storlekar
  • Sträckt kanvasmaterial
  • Träram med inbyggda öronbyglar
  • Livfullt fyrfärgstryck
  • NYHET! Svart ram som alternativ

Vill du sätta personlig prägel på ditt rum eller kanske skapa en specialdesignad inflyttningspresent från hjärtat? Våra kanvastavlor ger en tredimensionell tavla med lätt struktur, och de pryder sin plats överallt. Favoritfoton eller designer monteras på en stadig ram som håller formen. och de inbyggda öronbyglarna gör det enkelt att hänga upp tavlan. Du kan också välja mellan två utseenden – du kan lägga till en tunn svart ram, eller ha den vanliga kanvasvarianten.

För att börja specialdesigna kanvastavlor kan du välja mellan att ladda upp en högupplöst bild eller utforska vårt sortiment med design för collage. (Om du har foton på din Facebook-sida eller på mobilen hjälper vi dig att lägga till dem.) Se över designen, lägg till eventuella detaljer och så ordnar vi resten. Med vårt levande, ljusäkta tryck kan du använda din nya tavla direkt ur förpackningen, och njuta av den under lång tid framöver.

Enkel kanvas för tryck

VistaPrint erbjuder Kanvastavlor designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign