Loading...

Kanvastavlor

Gör väggarna levande med uppskattade foton och grafik som sprider glädje. Lätta kanvastavlor med monterade hängare för snabb installation. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp din bildHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa ett unikt galleri med kanvastavlor.

– 6 storlekar
– Sträckt kanvasmaterial – Träram med monterad hängare – Livfullt färgtryck
– Alternativ för att visa foton, bildmaterial, text och mycket annat

Mästerverk gjorda bara för dem
Känner du någon vars väggar skulle behöva lite kärlek (kanske du själv)? Då har du kommit rätt. Med specialdesignade kanvastavlor kan du förvandla älskade människorna och platser till inredning som är värd att visa upp. Oavsett om det är ett foto med era vänner eller ett foto av din kompis med sin partner ger du delade minnen ett permanent hem.

Så. Många. Stilar.
I vårt designgalleri hittar du allt från fotokollage till alternativ som sätter husdjur i fokus – du hittar även inspirerande citat, cool grafik och barnvänlig konst. Oavsett vilket tryck du väljer levereras det till personen du gillar med kanvas med ljusäkta tryck och monterade hängare. Det gör att de kan hänga upp det direkt – och njuta av det i många år framöver.

Ett nöje att anpassa
Gå till galleriet om du vill utforma kanvastavlan. När du har valt en mall är det dags att leka – lägg till foton, infoga text eller experimentera med olika färger. Lägg beställningen när du är nöjd så tar vi hand om resten. Vi trycker och förpackar kanvastavlan på ett proffsigt sätt innan vi skickar den hem till dig eller mottagaren.

Enkel kanvas för tryck

VistaPrint erbjuder Kanvastavlor designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign