Loading...

Ta med ditt företag hem till kunderna.

– 2 storlekar (se Vanliga frågor) – Matt eller glansigt papper – Standard eller premium – Livfullt färgtryck – Antal från 50 till 10 000

Prisvärda och mångsidiga
Letar du efter marknadsföring som syns i kundernas vardag? Specialdesignade dörrhängare är marknadsföring som du kan använda till många typer av projekt och kampanjer. Du kan rikta in marknadsföringen på utvalda områden, gator och hus. De syns direkt, så ingen riskerar att missa dem.

Effektiva och lättdistribuerade
En kompakt storlek och slimmad form ger dig massor av möjligheter att sälja in ditt företag till nya kunder. De är tillräckligt stora för att rymma information om dina varor och tjänster, foton, QR-koder med mera. Dessutom är de praktiska, stadiga och kan hängas på nästan alla dörrhandtag, tack vare det förborrade hålet och skåran.

Snabb och enkel designprocess
Redo att börja designa? Bläddra bland alla våra mallar, med massor av teman och färger. Våra dörrhängare finns i två storlekar, liten (89 x 216 mm) och stor (114 x 279 mm). Du kan enkelt redigera dem så att de innehåller all information du vill ha, i en stil du gillar. Och om du inte hittar en design du tycker om kan du ladda upp din egen eller låta våra designer skapa en åt dig. När du är nöjd med designen tar vi hand om resten. Dörrhängarna trycks i färg och levereras hem till dig, redo att sättas i arbete.

Dörrhängare

VistaPrint erbjuder Dörrhängare designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign