Loading...

Personliga pikétröjor

Hitta rätt pikétröja för att marknadsföra ditt företag. Välj mellan mängder av storlekar och modeller.
Beställ pikétröjor

Handla efter passform

Hitta pikétröjor för alla med våra modeller för vuxna och barn.

Rekommenderade produkter

Bläddra bland våra mest populära pikétröjor.

Handla efter modell

Sortera efter önskad ärmlängd.
 
 

Beställ efter typ av dekoration

Välj den typ av dekoration som passar din design och budget bäst.

Visa upp din logotyp eller stötta en god sak med pikétröjor med ditt varumärke på.

Personliga pikétröjor är mångsidiga och tidlösa plagg i basgarderoben. De passar bra både som personaluniform och på mässor och evenemang. Vistaprint har ett stort utbud klassiska och anpassningsbara pikétröjor med brodyr eller tryck att välja mellan. Det finns mängder av varianter som passar alla slags kroppsformer och du väljer själv ärmlängd och dekoration. Med så många olika alternativ kan du garanterat hitta pikétröjor som passar alla i teamet.

Det är enkelt att designa egna pikétröjor med ditt varumärke på. När du hittat din favoritpiké kan du släppa lös din kreativa sida i vår intuitiva designstudio – lägg till egna detaljer som logotyp, bild eller text. Du kan till och med spara din anpassade design och visa den för en vän eller kollega innan du handlar. Du kan också ta kontakt med våra designexperter, de finns tillgängliga dygnet runt, veckans alla dagar.

Vanliga frågor och svar

Våra specialdesignade pikétröjor kan fås med brodyr, enfärgstryck och fyrfärgstransfer. Broderierna är färgstarka och hållbara och finns i upp till 12 färger. Enfärgstryck passar bra till enfärgade logotyper medan fyrfärgstransfer är rätt val till flerfärgade, mindre eller textbaserade designer.

Våra pikétröjor finns i stl S–5XL. Ta en titt på vår storlekstabell så att du väljer rätt storlek.

Du kan designa din pikétröja med egen brodyr eller tryck på vänster sida av bröstet.

Våra pikétröjor finns i bomull, blandmaterial och funktionstyg – med fukttransporterande funktion.

För att hålla pikétröjan i bästa skick bör du inte stryka det dekorerade området med strykjärn. Maskintvätta pikétröjan ut och in i låg temperatur. Använd tvättmedel utan blekmedel och torktumla inte.