Hoppa till huvudinnehållet

Visitkort av kraftpapper

Skapa ett visitkort som utmärker sig med sitt obestrukna och ljusbruna papper. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 2 storleksalternativ
  • 300 g/m² brunt papper
  • 2 hörnalternativ: standard eller rundade
  • Känns som: En extra tjock papperspåse – Svart eller mörkt bläck rekommenderas

Letar du efter ett kort som skiljer sig från de traditionellt glansiga och blanka? Då kan visitkort av kraftpapper vara precis det du söker. Man märker genast skillnaden med det ljusbruna pappret, och den obestrukna, diskreta strukturen känns skön att hålla i. När det trycks med enkla designer och i mörka färger blir resultatet ett fräscht och rustikt kort som förmedlar självsäkerhet.

Redo att skapa din design på ett visitkort av kraftpapper? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designer. (Om du redan har en färdig design kan du enkelt ladda upp den.) Hitta en mall du gillar och gör den till din genom att tillföra din unika prägel. Vi tar hand om resten, och när dina snygga och professionella visitkort levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

VistaPrint erbjuder Visitkort av kraftpapper designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign