Hoppa till huvudinnehållet

Bokmärken

Ge läsarna en anledning att tänka på dig varje gång de sätter sig med en bok. Dubbelsidigt fyrfärgstryck på hållbart, glansigt papper. Mer information

Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 51 x 152 mm
  • 400 g/m² glansigt papper
  • Levande fyrfärgstryck
  • Dubbelsidigt tryck är tillgängligt

Letar du efter metoder för att skapa effektiva och långsiktiga marknadsförings- eller kampanjobjekt? Inspireras av din bokhylla och skapa sedan flera unika och specialdesignade bokmärken. De här klassiska presenterna är ständigt populära alternativ för företag, särskilt när du marknadsför en kommande rea eller ett boksläpp – de kan till och med få dubbla roller som biljetter till evenemang. Lärare eller bibliotekarier kan använda dem som speciella belöningar för yngre läsare. Om du ger en bok i present är ett personligt bokmärke en extra och oväntad detalj.

Redo att skapa dina specialdesignade bokmärken? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designer eller ladda upp din egen. Sedan kan du lägga till din personliga prägel. Därefter tar vi hand om resten – professionellt tryck, paketering och leverans av dina bokmärken. När din beställning levereras är den klar att dela ut och användas.

Bokmärken

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign