Loading...

Visitkort med metallic-finish

Sätt blanka accenter på visitkortet så att text och logotyp med mera lyfts fram. Anpassa din design och välj vilka delar du vill ha folietryck på. Mer information

Fetching compatible options
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Markera viktiga uppgifter och bilder på visitkort med metallic-finish.

– Glansigt eller matt papper – Fyrkantigt kort som tillval – Blank metallic-folie på framsidan – Matt, enkelt att skriva på baksidan

Kort som skiner
Dags att gå från vanligt till vinnande? Med visitkort med metallic-finish kan du lägga till folie på delar av designen, som företagsnamnet, logotypen eller annan text. Den glansiga detaljen ger ett extra lager kreativitet och professionalism till ditt visitkort. Och reflekterande finish kompletterar text och kontrastfärger på ett elegant sätt.

Stil och substans
Visitkort med metallic-detaljer är inte bara snygga, utan hjälper också till att rikta blicken till viktiga uppgifter på kortet. Du kan lyfta fram viktig information eller delar av designen som du vill visa fram. Det här kan hjälpa dig att se till att budskap, uppdateringar eller varumärke ligger kvar i minnet.

Design på ett enkelt sätt
Börja med att välja en av våra mallar eller ladda upp en egen design. Använd sedan accenter och skapa en stil som fångar blicken. Oftast kan du välja exakt var du vill lägga till metallic-folien. Det finns ett alternativ för att be om hjälp om du har några frågor om det.

VistaPrint erbjuder Visitkort med metallic-finish designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign