Loading...

Tackkort och minnessaker 

Kort fyllda med tacksamhet

Skicka ett mer minnesvärt tack med en elegant design som följer bröllopstemat.

Minnessaker tills döden skiljer er åt

Fira er dag varje dag – och sätt de där underbara bröllopsfotona i arbete.
Vi hjälper er hela vägen
Hitta allt det viktiga som krävs till bröllopet (tackkort, drömmiga inbjudningskort och mycket annat).
Se alla bröllopsprodukter

Återupplev magin med minnessaker från bröllopet och tackkort.

Ni samlades, ni firade, ni dansade. Och visst, tekniskt sett är bröllopet över, men lyckokänslan behöver inte ta slut. Det är där tackkorten kommer in. Sätt er touch på dem (kanske ett bröllopsfoto?), för specialdesignade kort är ett bra sätt att visa gästerna lite kärlek på – och ger er chansen att återuppleva er dag. Våra kort trycks på premiumpapper och vi har många olika mallar som kompletterar ert tema. Det tillsammans med våra rimliga priser gör att ni kan säga tack med stil, och utan att spräcka budgeten.

Självklart är gästerna inte de enda som ska få beundra era bröllopsfoton. Med VistaPrints personliga presenter kan ni trycka bröllopsfoton på minnessaker som ni kan inreda med hemma. Skapa en kanvastavla till vardagsrummet, eller en fin påminnelse att ha på jobbet – som en väggkalender. Fotopresenter är också ljuvliga att ge bort till varann på bröllopsdagen. Innan ni vet ordet av är det ettårig bröllopsdag ...

Vanliga frågor och svar

Det finns flera väletablerade regler när det gäller att skriva tackkort. Här är en kort sammanfattning av de viktigaste:

Skicka, skicka, skicka. Vissa par undrar om de ens behöver skicka tackkort. Det korta svaret? Ja, absolut. Det kanske kan verka som en obetydlig gest, men med tackkort visar ni er uppskattning för att gästerna lade ner tid och pengar på att vara med på ert bröllop. Om ni har nära och kära som inte kunde vara med, men som skickade bröllopsgåvor, bör de också få tackkort.

Timing är allt. I den bästa av världar skickar ni tackkorten så snart bröllopet är över. Men ... ibland hinner man bara inte. Dessutom kan det ta tid att ordna med alla kort (särskilt om det var många gäster!). Det är fullt acceptabelt att skicka dem upp till tre månader efter bröllopsdagen.

Glöm inte leverantörerna. Er dag skulle inte ha varit densamma utan konditorn som gjorde tårtan eller floristen som arrangerade blommorna. De kommer att bli lika glada för tackkort som gästerna! Alla som hjälpte till bör egentligen få ett tackkort. De som höll i festlokalen, DJ:n, vigselförrättaren osv.

Inuti kortet kan ni skriva mottagarnas förnamn. Om ni skriver till par eller till en familj är det trevligt att skriva namnen på alla som var där och/eller gav en bröllopspresent. När det gäller adressering av kuverten kan det vara fint att vara lite mer formell: skriv efternamn och titlar, som Herr, Fru, Dr osv.