Loading...

De här papperspåsarna med heltäckande tryck är designade för att få din marknadsföring att synas

3 storlekar 3 pappersalternativ Dubbla handtag Matt eller glansig laminering som tillval – Antal från 50 till 300 – Färgtryck över hela – FSC-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Tryck över hela
Letar du efter ett sätt att marknadsföra ditt varumärke i större skala? Då är våra papperspåsar i premiummodell med heltäckande tryck ett bra förslag. När kunderna bär med sig din påse ut från butiken, restaurangen eller eventet kommer den högst sannolikt ses av andra. En påse med färgtryck över hela kommer att synas bättre än andra varianter. Och med vikt kant upptill och förstärkt handtag för extra hållbarhet kommer du att göra ett starkt och proffsigt intryck.

Enkla att specialdesigna – även handtagen
Vi hjälper dig gärna att skräddarsy stilen på din papperspåse med heltäckande tryck, så att den matchar ditt varumärke. Vårt papper kommer från ansvarsfullt skogsbruk i många olika färger, inklusive en variant i komposterbart kraftpapper av återvunnet papper. Lägg till logotyp, företagsnamn och design och sedan kanske laminering, som finns som tillval, som en extra proffsig detalj.

3D-designupplevelse
Redo att börja skapa? Med vår 3D-designstudio har vi gjort det superenkelt att designa papperspåsar med heltäckande tryck. När du lagt upp logotyp eller bild kan du lägga till specialdesignade detaljer så att allt blir perfekt. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning till dig. Din premiumpapperspåse levereras redo att fyllas med spännande innehåll och marknadsföra ditt varumärke.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign