Loading...

Utomhusreklam

Sprid information om ditt företag eller evenemang med iögonfallande utomhusskyltar som är utformade för att locka uppmärksamhet.
 
 
 
 

 
 
 
 

Utomhusreklam som trendar nu

De här är populära av en anledning. Köp några av våra mest älskade produkter för utomhusreklam.

När du har nyheter att dela med dig av är utomhusreklam ett bra alternativ.

Om du vill annonsera evenemang, visa menyer, informera om en rea eller bara hälsa välkommen så hittar du rätt utomhusskylt för ditt företag här. VistaPrint har flera olika utomhusvänliga skyltar som passar för ett brett utbud av affärsbehov.

Visa banderoller och lättflyttade trottoarpratare utanför din butik för att locka förbipasserande. Griffelställ kan uppdateras hur ofta du vill och håller fotgängare informerade om allt du har att erbjuda. Vattentåliga och lätta flaggor leder människor direkt till ditt evenemang eller din uteplats, där sacco-säckarna ger en mysig sittplats. Skapa ett eget utrymme utomhus på en marknad eller ett evenemang med en färgglad meshbanderoll eller en roll-up för utebruk som sticker ut från mängden.

Våra utomhusskyltar har vind- och vädertåliga material som gör att du kan få ett stabilare – och klarare – budskap som skapar uppmärksamhet för food trucks, uteserveringar, gatumarknader, gårdar, parkeringsplatser och mycket annat. Välj bara vilken typ av anpassad utomhusskylt och mall du behöver och ladda sedan upp din egen design eller välj en från vårt stora bibliotek. Din produkt trycks i vacker fyrfärg och levereras snabbt så att du omgående kan få ut budskapet.

Vanliga frågor och svar

Vi har ett brett utbud av utomhusskyltar för företag och hem. Locka fotgängare och informera förbipasserande om dina specialerbjudanden, öppettider osv. med en lätt trottoarpratare, en robust mastflagga, ett griffelställ som enkelt kan uppdateras eller en ljusäkta plastskylt. Se till att alla kan se ditt budskap, även i en folkmassa: Vind- och vädertåliga polyesterflaggor kan enkelt packas ihop och transporteras. Meshbanderoller är ljusa och färgglada samtidigt som vinden kan blåsa genom dem.

I vårt utbud för utomhusreklam finns stabila och vädertåliga alternativ som kan stå ute och tål olika väder samt väderbeständiga skyltar som är enkla att ta in och ut efter behov.

Våra meshbanderoller är till exempel tillverkade av ett polyestermaterial som är vind-, vatten- och UV-tåligt. Dubbelsidiga trottoarpratare är ljusäkta, vädertåliga och levereras med ett skydd för dina affischer. Våra polyesterflaggor står emot väder och vind och tål upp till 59 km/h starka vindar.

Ja, vi erbjuder för närvarande dubbelsidiga plastskyltar, trottoarpratare och griffelställ.

Alla våra utomhusskyltar kan flyttas mellan olika platser.