Loading...

Skyltar för utebruk och evenemang

Marknadsför ditt företag eller evenemang med iögonenfallande utomhusskyltar som är utformade för att locka uppmärksamhet.

Utomhusreklam

Peka kunderna i rätt riktning med skyltar som märks.

Evenemang

Få ut mesta möjliga av mässor med rätt verktyg för marknadsföring.

Butiksfasad

Det första intrycket gör skillnad, så se till att din butik gör ett intryck som håller i längden.

Mässor och evenemang

Visa din seriösa sida och locka blivande kunder.

Alla skyltar och banderoller

Stället där du hittar (nästan) allt du behöver till marknadsföringen.

Marknadsföring

Välj de redskap som kan sprida kunskapen om ditt varumärke, dina produkter och tjänster.

Community

Presentera ditt varumärke för kunderna och hjälp dem bli en del av det.

Utomhusreklam som trendar nu

De här är populära av en anledning. Köp några av våra mest älskade produkter för utomhusreklam.
Behöver du hjälp att komma igång?
Ta hjälp av en designer och skapa logotyp, varumärke med mera.
Mer info

Specialdesignade skyltar för utebruk är perfekta när du har något spännande att berätta

Om du vill göra reklam för evenemang, visa menyn, marknadsföra kommande rea eller bara hälsa välkommen så hittar du rätt utomhusskylt för ditt företag här. VistaPrint har många olika varianter som passar olika typer av företag och behov.

Banderoller och lättflyttade A-ställ kan du sätta utanför butiken och locka in kunder med. Griffelställ kan uppdateras hur ofta du vill och håller fotgängare informerade om allt du har att erbjuda. Vattenavvisande, lätta flaggor leder människor direkt till ditt evenemang eller din uteservering där du kan hälsa dem välkomna med specialdesignade vinylbanderoller som inte går att missa. Skapa din egen plats på marknader med en färgglad meshbanderoll eller väderbeständig utomhusaffisch som syns i mängden.

Våra skyltar för utebruk är framställda av vind- och vädertåliga material som klarar lite mer – och är lite mer färgglada – och de får folk att lägga märke till food truckar, uteserveringar, gatumarknader, parkeringar med mera. Välj bara den skylt och mall du vill specialdesigna och ladda sedan upp designen, eller välj någon ur vårt stora bibliotek. Din produkt trycks med färgtryck och levereras snabbt så att du omgående kan börja få ut budskapet.

Vanliga frågor och svar

Vi har ett brett utbud av utomhusskyltar för företag och hem. Locka fotgängare och informera förbipasserande om dina specialerbjudanden, öppettider osv. med en lätt trottoarpratare, en robust mastflagga, ett griffelställ som enkelt kan uppdateras eller en ljusäkta plastskylt. Se till att alla kan se ditt budskap, även i en folkmassa: Vind- och vädertåliga polyesterflaggor kan enkelt packas ihop och transporteras. Våra meshbanderoller är ljusa och färgglada samtidigt som vinden kan blåsa genom dem.

I vårt utbud för utomhusreklam finns stabila och vädertåliga alternativ som kan stå ute och tål olika väder samt väderbeständiga skyltar som är enkla att ta in och ut efter behov.

Våra meshbanderoller är till exempel tillverkade av ett polyestermaterial som är vind-, vatten- och UV-tåligt. Dubbelsidiga trottoarpratare är ljusäkta, vädertåliga och levereras med ett skydd för dina affischer. Våra polyesterflaggor står emot väder och vind och tål upp till 26 m/s starka vindar.

Alla våra utomhusskyltar kan flyttas mellan olika platser.