Hoppa till huvudinnehållet

Menyer

Presentera en läcker lista över sötsaker eller smårätter. Utforska våra helt anpassningsbara menymallar – avlånga eller med C-falsning. Mer information
Stil
Pappersvikt
Papper
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– Storlek: 95 x 210 mm – Avlång (ovikt) och C-falsning – 4 pappersalternativ – 2 olika pappersvikter – Livfullt fyrfärgstryck – Från 50 till 20 000 stycken

Redo att börja skapa? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designer. (Eller ladda upp din egen om du har en redan färdig design.) När du har hittat en design du tycker om gör du den till din egen genom att tillföra din unika prägel och välja de alternativ som passar dig bäst. Därefter tar vi hand om resten – professionellt tryck och leverans av din beställning. Din specialdesignade produkt levereras med ett oslagbart utseende redo att börja användas.

Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

VistaPrint erbjuder Menyer designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign