Loading...

Kollektioner med inbjudningar

Se alla våra inbjudningskort med mera inför bröllopet, som gör gästerna glada och förväntansfulla, till priser som inte spräcker budgeten.

Kollektioner som sätter tonen

Beställ allt som hör bröllopet till på ett och samma ställe så att du får en matchande stil.
 
 
 
 

Pricken över i

Stämplar och klistermärken som sparar tid utan att kompromissa med elegansen? Japp, sånt trycker vi.
 
 
 
 

Vi presenterar 2024 års inbjudningskort

Hitta trendiga inbjudningskort som passar perfekt till ert tema, och lägg sedan till er personliga touch.
Vi hjälper er hela vägen
Vi har allt det viktiga som krävs till bröllopet (spara datumet-kort, tackkort och mycket annat).
Se alla bröllopsprodukter

Hitta den kollektion inbjudningskort som är perfekt för just ert bröllop.

Er stora dag närmar sig med stormsteg – och med den en massa fjärilar i magen. Nu är det dags att bjuda in släkt och vänner till denna stora och viktiga händelse – ett spännande skede i planeringen. Oavsett om det blir ett litet och intimt bröllop eller giftermål utomlands och storslaget kan VistaPrint hjälpa dig. Se våra fantastiskt vackra kollektioner inbjudningskort helt i er unika stil – och till er budget.

Börja med att titta igenom våra olika mallar för bröllopsinbjudningar. När ni hittat den design ni vill ha är det bara att ange datum, plats, information om mottagningen med mera. Ni kan enkelt använda samma design på OSA-kort, bilagor och kuvert, eller mixa och matcha, vilket kan ge ett kul och samtida intryck.

När all design till inbjudningskort och annat är färdig är det dags att välja papper. Vi har papper av hög kvalitet, med allt från matt till glansig finish, italienskt linnepapper och mycket annat. Och med gratis adressering på kuverten och extratillbehör som adressetiketter och stämplar blev det precis mycket enklare att skicka ut inbjudningarna till alla gäster.

Vanliga frågor och svar

Den klassiska kombinationen är spara datumet-kort, bröllopsinbjudan och OSA-kort eller bilagor. Om du vill ge gästerna möjlighet att svara digitalt lägger du till en QR-kod på inbjudan som länkar direkt till er bröllopshemsida.

Nej, det bestämmer ni själva. Många föredrar att ha samma stil på allt, men det finns inte någon regel om att man måste göra så. Oavsett om du vill skapa en enhetlig stil eller blanda olika varianter blir det enkelt i vår designstudio.

Det beror på. Spara datumet-kort bör skickas ut mellan 6 och 8 månader före bröllopet medan själva inbjudan kan skickas senare – ca 6 till 8 veckor före den stora dagen.