Loading...

Väggkalendrar

Gör släkt och vänner glada med en present de kommer att ha användning för hela året – se våra 12-månadskalendrar för 2023. FSC-certifierad produkt. Mer information

Fetching compatible options
Storlekar och format
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Förvandla fina minnen till 12 månaders glädje med en fotokalender.

  • NYTT: Dubbla A3-storlekar
  • 4 storlekar
  • 2 pappersalternativ
  • Olika bakgrunder och clipart
  • Hållbar spiralbindning
  • Skarpt fototryck i fyrfärg
  • FSC-certifierad produkt: Framställda från ansvarsfullt skogsbruk

365 dagar av glädje
Är det bara vi eller ser kalendrar bättre ut när de är fyllda med minnen? Med väggkalendrar med foto kan du visa upp favoritminnen till vardags. Skapa en åt dig själv eller beställ flera stycken – de här bästsäljarna blir uppskattade presenter.

Massor av sätt att specialdesigna på
Med ett stort urval designer och layouter – plus 4 olika storlekar – kan du skapa en fotokalender som inte bara passar din stil och inredning, utan även dina viktiga datum. När du designar kan du lägga till text eller clipart på viktiga datum, som födelsedagar och årsdagar. Du väljer hur du vill designa kalendern, men oavsett hur den ser ut kommer den tryckas på papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Intuitiv designprocess
Vi har uppdaterat vår designstudio så nu är det smidigare och roligare än någonsin att skapa kalendrar. Börja med att välja en mall. Sedan kommer du till vår designstudio, där du kan lägga till foton, märka ut viktiga datum, testa olika bakgrunder med mera. När du är nöjd med din design tar vi hand om resten. Vi trycker väggkalendern och förpackar den för leverans hem till dig. Allt du behöver göra är att sätta upp den.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign