Loading...

Papperspåsar

Gör takeaway-beställningar och påsar med tryck till marknadsföringsmöjligheter med en specialdesignad papperspåse. Välj en papperspåse med enfärgat tryck eller flerfärgstryck. De passar utmärkt för butiker och på evenemang.


5 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
5 resultat


Visa upp ditt varumärke vid varje köp med en specialdesignad papperspåse.

Uppgradera dina förpackningar med en papperspåse som visar upp ditt varumärke. Att räcka en kund en påse med din logga på är som att lämna över ett visitkort, så se till att den syns med våra färgstarka papperspåsar med tryck. Oavsett om påsen ska användas i en butik, för take-away på en restaurang eller på evenemang har vi allt du behöver – från bruna papperspåsar till presentpåsar i lyxpapper och allt däremellan. Personliga papperspåsar är en unik marknadsföringsmöjlighet.

Våra specialdesignade papperspåsar med tryck är tillverkade av tåliga material och tack vare det enfärgade eller flerfärgade trycket kan du vara kreativ med förpackningarna. Vill du veta hur du kan trycka din logotyp på våra papperspåsar? Det är enkelt. Använd vår designstudio för att ladda upp din logga, eller välj en av våra många designmallar för att komma igång. Våra experter finns tillgängliga för att hjälpa dig med vad du än kan behöva hjälp med.

Vanliga frågor och svar

Den rekommenderade vikten du lägger i din papperspåse beror på papperspåsens storlek och typ. Vi rekommenderar t.ex. att inte lägga mer än 2,5 kg i våra extra små och små papperspåsar. Medelstora påsar rymmer upp till 5 kg. Vi rekommenderar att du lägger högst 4 kg i vinpåsar. Våra lyxiga presentpåsar rymmer upp till 8 kg, beroende på storlek. 

För att få ut mesta möjliga av dina specialdesignade papperspåsar med tryck rekommenderar vi att du gör följande:

  1. Håll det enkelt. Genom att trycka din logotyp på papperspåsar skapar du inte bara ett enhetligt varumärke och en enhetlig upplevelse för dina kunder, utan fångar också potentiella kunders uppmärksamhet. Se därför till att din bild syns och är lätt att känna igen på långt håll.
  2. Inkludera information om din webbplats eller sociala medier. Det gör inte bara att du ser mer proffsig ut, utan också att befintliga och potentiella kunder kan komma i kontakt med dig direkt, var de än befinner sig.
  3. Om du laddar upp en bild ska du se till att den har en upplösning på minst 300 dpi, så att du får bästa möjliga tryckkvalitet.

Vilken storlek eller form som är bäst beror helt och hållet på syftet. Presentbutiker kan använda små eller långa och tunna presentpåsar av papper. Klädbutiker kan föredra mer fyrkantiga papperspåsar. Vad gäller material är kraftpapper ett utmärkt val för branschen. Det är en naturligt brun papperspåse som är slitstark, eftersom den är robust och hållbar. 

Genom att förvara dina papperspåsar på rätt sätt kan du bevara deras kvalitet och förhindra skador på dem. De bästa sätten för att säkerställa detta är genom att:

  1. Förvara dem på en torr och sval plats, åtskilda från fukt.
  2. Se till att de inte utsätts för långvarigt, direkt solljus. Det kan bleka färgen på tryckta papperspåsar och försvaga fibrerna.
  3. Stapla dem prydligt för att undvika slitage när du flyttar runt dem.
  4. Undvik att förvara tunga föremål i papperspåsarna under en längre tid. Det kan göra att de går sönder eller tappar sin form.

Alla våra papperspåsar är återvinningsbara och många alternativ är också FSC®-certifierade.

Ja, VistaPrint erbjuder ett brett utbud av proffsigt utformade mallar för flera olika branscher. Hitta en som passar ditt företags behov här i vårt galleri.