Loading...

Extra robusta visitkort

Ge ditt företag ett försprång med ett kort som står emot väder och vind. Material som inte går att riva sönder och som är vatten- och reptåligt. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Möt visitkortens superhjälte.

  • 3 storlekar
  • Polypropen (270 g/m²)
  • Går inte att riva sönder, vatten- och reptåligt
  • Känns som: Vanligt slätt papper
  • Livfullt färgtryck

Skapat för att hålla
Hej då skrynkliga eller trasiga visitkort. Våra extra robusta visitkort är utformade för att göra ett bestående intryck. De är stabila och tåliga och passar perfekt för företagare som arbetar utomhus, externa leverantörer eller personer som vill ha ett vattentåligt visitkort. Oavsett vad du, dina kunder eller väder och vind utsätter det här kortet för så kommer det att se bra ut efteråt.

Klarar nästan allt
Våra vattenavvisande visitkort är tillverkade av syntetisk polypropen som ser ut som vanligt papper, men har skapats för att tåla slitage, vatten och mycket annat. Tack vare det reptåliga materialet kan du skapa ett kort som ser mjukt och smidigt ut i flera år.

Enkla att designa och beställa
Redo att börja skapa ett visitkort som varar? Utforska vårt sortiment med helt anpassningsbara visitkortsdesigner (eller ladda upp din egen). När du har sett till att din design är perfekt tar vi över så att dina syntetiska visitkort är redo att användas så snart de levererats.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign