Loading...

Visitkortshållare

Ha visitkorten inom räckhåll – och visa upp din stil – med en elegant hållare. Finns både för skrivbord och som fodral.

Handla efter produkt

 
 
Visitkortshållare i metall
 
 
 
Liggande visitkortshållare i svart läder
 
 
 
Vikta visitkortshållare i rött läder
 
 
Visitkortshållare i metall för skrivbord
 
 

Håll korten nära till hands med praktiska och proffsiga visitkortshållare.

Vill du ha din kontaktinformation nära till hands – och imponera på kunderna? Hitta en visitkortshållare som passar bra på ditt skrivbord och hjälper dig att se ut som ett proffs när du är på språng. Vi har visitkortshållare i läder, visitkortsorganisatörer i metall och personliga gravyralternativ. Så vad väntar du på? Välj stil, material och färg och se till att alltid ha dina kort nära till hands.

Vanliga frågor och svar

Absolut. Om du vill se vilken text eller vilka bilder du kan lägga till kan du kolla våra graverade visitkortshållare i metall.

Vi har ingen specifik produkt för kvadratiska visitkort, men vår visitkortshållare av metallnät skulle förmodligen fungera som ett alternativ för ditt skrivbord.

Våra visitkortsfodral rymmer upp till 25 standardkort, beroende på typ. Du kan se de specifika antalen ovan. Våra visitkortshållare för skrivbord rymmer ungefär 60 standardkort.

Tack vare vårt utbud av färger, stilar och material tror vi att det finns alternativ för alla. Men vi anser inte att några av våra produkter, förutom kläder, är könsspecifika.

Ja, de får plats i en vanlig ficka eller handväska.