Loading...

Bästsäljande specialdesignade fotopresenter

Förvandla fina minnen till personliga fotopresenter som kommer att uppskattas i många år framöver.
 
 
 
 
 
 

Väggdekorationer

Till hemmet

Gör fina stunder till uppskattade minnessaker och omtänksamma och personliga presenter.

Letar du efter bra presenttips som får både dig och mottagaren att må bra? Anpassade fotopresenter visar på ett fint sätt hur mycket du tycker om mottagaren. Med VistaPrints sortiment anpassade fotopresenter kan du fira alla stora stunder i livet – personliga babypresenter, specialdesignade presenter till de nygifta, eller kanske vill du bara lägga till en fin detalj i ditt eget hem (hallå, fotokudde?!). Med enkel bilduppladdning, anpassningsbara designmallar och experter som står beredda att hjälpa till kan du skapa fotopresenter av hög kvalitet.

Vanliga frågor och svar

För närvarande skickar vi inte ut provexemplar. Men många av våra produkter är tillgängliga i låga antal, så du kan beställa några få och se om du gillar dem med din design innan du gör en större beställning.

Nej, vi erbjuder inte specialstorlekar, men de flesta av våra produkter finns i många olika storlekar och modeller, så du har stor chans att hitta en variant som passar dig.

Ja, vi hjälper mer än gärna till. Vi har många designtjänster som kan hjälpa dig med din design. Du kan använda våra gratismallar i designstudion eller arbeta ihop med någon av våra designer och skapa något unikt. Behöver du en helt ny stil? 99designs från Vista kan hjälpa dig att ge liv åt din vision.

Det beror på vilken leveransmetod du väljer. Ta en titt på vår leveranssida där du kan läsa mer om olika leveransalternativ och priser.

Det kan variera beroende på vilken produkt du ska göra. Vi brukar rekommendera att du använder högsta möjliga bildkvalitet för bästa resultat.

Ja. Du kan ladda upp foton direkt från din mobil eller surfplatta medan du designar produkten. För närvarande kan du inte ladda upp direkt från Google Foto, Facebook eller Instagram, så se till att du sparar bilden på din mobil först.

Vi har massor av alternativ och idéer till reklamprodukter som du kan dela ut på evenemang eller marknadsföra dig med på mässor. Ta en titt på vår sida för reklamprodukter.