Loading...

Bästsäljande specialdesignade fotopresenter

De här favoriterna är som gjorda för att få mottagaren att smälta.
 
 
 
 
 

Specialdesignade väggdekorationer som känns som hemma

Gör alla rum mysiga med bilder av nära och kära eller av favoritminnen.

Minnessaker som gör vardagen lite roligare

Använd älskade bilder för att trycka presenter som de kan visa upp, gosa med eller till och med ha på sig.

Specialdesignade kalendrar för alla rum och tillfällen

Deras nya favoritsätt att fira, komma ihåg och hålla koll på läget, skapat av dig.

Ge bort något som betyder något – en specialdesignad fotopresent.

Det är inte meningen att bilderna på din telefon ska samla damm – och inte heller de minnen som de väcker. Med personliga fotopresenter kan du förvandla bilderna till fina minnessaker som dina nära och kära återkommer till flera gånger. Tack vare vårt breda urval av produkter och designer kan du skapa allt från praktiska (en vattenflaska med tryck?) till värdefulla produkter (en fotobok som fångar brorsdotterns första år).

Du är inte heller bara begränsad till foton. Med vårt stora sortiment med presentalternativ och produktmallar kan du visa upp – och ge bort – allt från ett monogram till din helt egna design. Skapa en kanvastavla för mamma och pappa som visar deras bröllopsfoto och årsdag. Eller ge din bästis en mugg med hennes smeknamn på – du vet, namnet som bara du får kalla henne. Oavsett mottagare eller tillfälle så kan vi hjälpa dig att skapa något helt unikt. Som helt passar dem.

Vanliga frågor och svar

För närvarande skickar vi inte ut provexemplar. Men många av våra produkter är tillgängliga i låga antal, så du kan beställa några få och se om du gillar dem med din design innan du gör en större beställning.

Nej, vi erbjuder inte specialstorlekar, men de flesta av våra produkter finns i många olika storlekar och modeller, så du har stor chans att hitta en variant som passar dig.

Ja, vi hjälper mer än gärna till. Vi har många designtjänster som kan hjälpa dig med din design. Du kan använda våra gratismallar i designstudion eller arbeta ihop med någon av våra designer och skapa något unikt. Behöver du en helt ny stil? 99designs från Vista kan hjälpa dig att ge liv åt din vision.

Det beror på vilken leveransmetod du väljer. Ta en titt på vår leveranssida där du kan läsa mer om olika leveransalternativ och priser.

Det kan variera beroende på vilken produkt du ska göra. Vi brukar rekommendera att du använder högsta möjliga bildkvalitet för bästa resultat.

Ja. Du kan ladda upp foton direkt från din mobil eller surfplatta medan du designar produkten. För närvarande kan du inte ladda upp direkt från Google Foto, Facebook eller Instagram, så se till att du sparar bilden på din mobil först.

Vi har massor av alternativ och idéer till reklamprodukter som du kan dela ut på evenemang eller marknadsföra dig med på mässor. Ta en titt på vår sida för reklamprodukter.