Loading...

Anpassningsbara sportkläder 

Lyft teamets stil både på jobbet och på fritiden med vår kollektion specialdesignade sportkläder. Vi trycker på allt, från slimmade funktionströjor till sköna huvtröjor, jackor i material som andas och mycket mer. 

141 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
141 resultat-

Håll dig aktiv i både komfort och stil med vår nya anpassningsbara sportklädeskollektion. 

Uppgradera teamets garderob med anpassningsbara sportkläder de kan ha på kontoret, företagsbesök, idrottsturneringar, till gymmet och mycket annat – samtidigt som de visar upp din logotyp. Dessa anpassningsbara plagg har fukttransporterande tyg, smidigare rörlighet än vanliga kläder och är lättskötta – bara för att nämna några positiva egenskaper.

Du kan hitta allt från funktionspikétröjor till huvtröjor med fukttransporterande tyg och fleecejackor från kända märken som Elevate™, Russell™, Sol’s®, B&C™ och Projob – i mån av tillgång.  

Och med VistaPrint kan du anpassa sportkläderna med din logotyp, slogan eller kontaktinformation med hjälp av vår intuitiva designstudio. Din unika prägel kommer att framträda genom olika dekorationstekniker som broderi, transfertryck o.s.v. Vilken teknik som kan användas beror på produkten. Och om du behöver en hjälpande hand med att finjustera din design finns våra experter bara ett klick bort. 

Vanliga frågor och svar

Bra sportplagg innefattar en kombination av funktionalitet, komfort och varumärkesprofilering. En anpassad jacka kan till exempel vara perfekt för en lång promenad, men bara en pikétröja skulle inte vara det. Som tur är erbjuder vi även huvtröjor, sweatshirts, t-shirtar och mycket annat – fantastiska plagg oavsett om du ska hålla dig aktiv på jobbet, på gymmet eller någonting däremellan. 

Tack vare vår intuitiva designstudio kan du lägga till många unika detaljer på sportkläder – din logotyp, kontaktinformation, anställdas namn och mycket annat. Dessa detaljer gör inte bara kläderna unika, utan kan också göra varumärket mer synligt – var kläderna än används.  

Kollektionen innehåller produkter från välkända märken som Sport-Tek®, Columbia®, adidas®, The North Face® m.fl. – i mån av tillgång. Många av dessa märken är synonyma med hållbara sportkläder av hög kvalitet. 

Vi har ingen minimibeställning för de flesta av plaggen i vår kollektion av anpassningsbara sportkläder. Men om du beställer många får du mer rabatt ju fler du köper. 

Dina specialdesignade detaljer kan läggas till med olika dekorationstekniker – beroende på själva produkten. Brodyr har till exempel stöd för upp till 12 olika sömfärger för ett hållbart och proffsigt utseende. Transfertryck erbjuder obegränsade färgalternativ för ett levande och färgstarkt resultat.