Loading...

Ansiktsklistermärken

Bevara perfekta leenden, roliga miner med mera med Vistaprints ansiktsklistermärken. Proffsigt genomskurna med alternativ för människor, husdjur och grupper. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Börja designaSkapa från grunden
100 % nöjdhetsgaranti

Gör bilder och selfies till genomskurna klistermärken för datorer, vattenflaskor och annat

– Finns i 6 storlekar – Specialdesignad genomskuren form – Vattentät vit plast – Baksida som är lätt att dra av – Lim som inte lämnar märken – Livfullt färgtryck 

Förvandla foton till klistermärken
Är du ute efter ett personligare sätt att dekorera dina prylar? Våra personliga ansiktsklistermärken är ett roligt sätt att lägga till en egen touch. Försegla ett kort med ett ansikte med pussmun eller dekorera ett fotoalbum med klistermärken på personerna inuti. Var du än sätter dem, på en anteckningsbok eller din mobil, är de genomskurna klistermärkena ett perfekt sätt att få dina favoritansikten – på personer, husdjur eller grupper – att alltid finnas där.

Välj valfri bild att specialdesigna
Oavsett om det är en fånig selfie som bästisen ”lånade” din telefon och tog eller en bild på din mops i hatt, kan vi förvandla dina favoritfoton till klistermärken som kan användas nästan var som helst. Våra ansiktsklistermärken är vattentäta för användning inomhus och utomhus, lämnar inga märken och finns i 6 storlekar – perfekt som små presenter, att dekorera kontoret med eller bara för att de är kul.

Enkel designprocess
I vår designstudio kan du ladda upp ditt foto och börja specialdesigna det med bakgrundsfärg och beskärningslinje. Klistermärkena skickas sedan till dig redo att locka till leenden. Och glöm inte att vi finns här för att hjälpa dig! Du kan ta kontakt med någon av våra designer för hjälp och inspiration. Klicka bara på ”Behöver du designhjälp?”-knappen i det nedre högra hörnet i designstudion.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign