Hoppa till huvudinnehållet

Visitkort med softtouch-yta

Skilj dig från mängden med extra släta, halvblanka visitkort. Upptäck våra helt anpassningsbara mallar och hur enkelt det är att ladda upp egen design. Mer information
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 3 storleksalternativ
  • Papper (300 g/m²) med dubbelsidig laminering
  • 2 slags hörn: rundade och fyrkantiga
  • Hållbara kort som står emot smuts
  • Livfullt fyrfärgstryck

Letar du efter ett nytt sätt att låta dina visitkort sticka ut från mängden? Våra visitkort med softtouch-yta hjälper dig att skapa kort med annorlunda utseende och känsla. Din kortdesign trycks på ett kritvitt papper med en unik dubbelsidig beläggning. Den speciella, förstklassiga strukturen gör verkligen intryck: Det kan vara knepigt att beskriva, men svårare att glömma.

Är du redo att skapa visitkort med softtouch-yta? Utforska vårt sortiment med helt anpassningsbara visitkortsdesigner (eller ladda upp din egen). Du kan enkelt lägga till uppgifter som företagsnamn, logotyp och webbadress. Vi tar hand om resten, och när dina snygga visitkort levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

VistaPrint erbjuder Visitkort med softtouch-yta designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign