Loading...

Musmattor

Vill du göra skrivbordet lite roligare? Vi har musmattor som du kan specialdesigna, perfekta för kontoret – och som present. Ladda upp en fil eller välj bland våra mallar för att komma igång.

5 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
5 resultat


-

Skapa specialdesignade musmattor med din logotyp, slogan eller ett favoritfoto.

Vill du skapa en enhetlig look på kontoret eller på din egen arbetsplats? Personliga musmattor är lätta att skapa och sätter ditt varumärke på skrivbordet på ett naturligt sätt. Vi kan erbjuda musmattor med ditt varumärke som är praktiska och användbara – perfekt som reklamgåvor eller presenter. Du kan t.o.m. ladda upp ett foto av familjen att använda på hemmakontoret.

Redo att börja skapa? I vår designstudio kan du ladda upp en fil eller skapa en specialdesignad musmatta från grunden. Få inspiration med vår kollektion helt anpassningsbara designmallar. Och glöm inte att våra designexperter alltid kan hjälpa till när du skapa proffsiga musmattor.

Vanliga frågor och svar

Ja. Vi hanterar filformaten .jpg, .png, .ai, .ppt och .pdf.

Det finns flera alternativ för tryck av musmattor. Enfärgat är utmärkt till enklare designer – som enfärgade logotyper – medan färgtryck är perfekt till foton.

Du kan välja mellan skum, plast och gummi till dina specialdesignade musmattor.

Ja, det finns musmattor som du kan specialdesigna i ett enda exemplar om du vill. Filtrera på ”Ingen minimibeställning” och hitta det du är ute efter.

Våra musmattor finns i svart, blått och vitt.