Loading...

Specialdesignade T-shirts

Skapa T-shirts med varumärke som både är sköna och snygga – de finns i många olika designer, färger och modeller.
Visa alla

Hitta något som passar alla

Vi har specialdesignade T-shirts i flera olika passformer och storlekar, så att alla kan bära ditt varumärke eller budskap.

Älskas av våra kunder

Se till att människor bär ditt varumärke över hela staden med de här bästsäljande valen från vår kollektion med specialdesignade T-shirts.
Det blev precis enklare att designa T-shirts till laget.
Skapa en enhetlig look till hela teamet utan att behöva börja från början med varje plagg. Enkelt, smidigt, snabbt.
Beställ T-shirtkollektionen

Vad är din stil?

Våra T-shirtar finns i flera ärm- och halsstilar – hitta din favorit nedan.

Utvalda varumärken

Utforska våra mest populära märken.

Lägg till egna detaljer

Vi har olika dekorationstekniker, så du kan enkelt hitta den som passar dina behov bäst.
 
 
 
 

T-shirt med tryck på ett enkelt sätt.

Så här designar du en egen T-shirt hos VistaPrint:

1. Välj stil

Om du är ute efter reklamgåvor passar våra T-shirtar med tryck bäst. Om du ska skapa en enhetlig look till personalen är våra T-shirts i 100 % bomull med brodyr ett bra val.

2. Välj ärmlängd

De finns med kort och lång ärm, så välj det som passar personalen och säsongen bäst.

3. Lägg till design på din T-shirt

När du har valt din favorit-T-shirt och antal kan du ladda upp bild eller logotyp så att de blir som du vill. Om du vill se färdiga mallar kan du titta närmare på våra rekommenderade T-shirts, där du kan välja mellan många olika modeller.

4. Förhandsvisa och dela din design

När du har lagt till de sista detaljerna på T-shirten kan du förhandsvisa och till och med spara den, så att du kan visa för kollegor eller vänner innan du slutför köpet.

Vanliga frågor och svar

Vuxenstorlekar för T-shirts från VistaPrint finns i XXS–5XL. Vi har även storlekar för barn. För att hitta exakt längd och bredd på de olika storlekarna kan du titta i storlekstabellen för den T-shirt du har valt.

Ja, självklart. Om du vill designa din egen T-shirt är det bara att ladda upp din design till framsidan på T-shirten och lägga till egna delar som t.ex. text. På vissa av våra T-shirtar går det även att få tryck på baksidan.

Ingen minimibeställning krävs för färgtryck eller de flesta modeller med brodyr. För våra T-shirts med enfärgstryck gäller ett minsta beställningsantal.

Vi har T-shirts i akryl, bomull och polyester. Våra softtouch-modeller består av 100 % ringspunnen bomull, som andas bättre och känns mjukare. Vi har också T-shirtar med fukttransporterande funktionstyg för bästa känsla.

Vräng T-shirten ut och in och tvätta i 40 grader. Använd tvättmedel utan blekmedel och torktumla inte. För att hålla T-shirten i bästa skick bör du inte stryka det dekorerade området med strykjärn.