Loading...

Gatupratare

Locka in förbipasserande fotgängare med skyltar på gatan, både permanenta och tillfälliga.
 
 
 
Skyltar för utebruk och evenemang
Upptäck vårt stora utbud av skyltar för utebruk och till butiksfasader som gör ditt budskap omöjligt att missa
Handla skyltar för utebruk

Andra har även tittat på

Med gatupratare kan du locka in de som passerar butiken med tips på specialerbjudanden, menyer och mycket mer

Oavsett om du vill ha permanenta och vädertåliga skyltar eller tillfälliga och flyttbara budskap så har vi många olika gatupratare att välja mellan. Vi har t.ex. skyltar med bas som du fyller med vatten eller sand, och det är ett utmärkt alternativ när du vill göra reklam för företaget eller visa öppettider och kontaktuppgifter året om. Våra griffeltavlor passar bra när man behöver kunna ändra budskapet ofta, som med menyer eller dagens erbjudande. A-ställ är bra när du gör reklam på trottoaren eller på marknader, eftersom de är lätta och enkla att flytta.

Alla våra gatupratare är dubbelsidiga, så du dubblerar budskapet och kan locka kunder från båda håll. Med gatupratare kan du enkelt ändra budskapet när du vill – det här gör dem till ett fantastiskt bra marknadsföringsverktyg som du kan använda om och om igen. Placera dem utanför butiken, restaurangen eller företaget för att maxa synligheten.

Vanliga frågor och svar

Ja, vi har för närvarande dubbelsidiga gatupratare, A-ställ och griffelställ.

När vädrets makter är lite mer utmanande rekommenderar vi att du väljer våra gatupratare med vattenfylld bas, för bästa stabilitet. De är framtagna för att klara väder och vind och kan fyllas med sand eller vatten. Obs! De klarar även starka vindar (upp till 25 m/s), så du får verkligen en stabil och slitstark skylt.

Ja, så länge du använder en utomhusaffisch i A1-storlek. Tänk bara på att affischen inte ingår till gatuprataren utan behöver köpas till.

Ja, både A-ställ och griffeltavlor kan fällas ihop och flyttas. Gatupratare med vattenfylld bas har hjul nedtill, så att de är enkla att flytta även om de är fyllda med vatten eller sand.