Loading...

Fraktetiketter

Gör alla leveranser till marknadsföring med specialdesignade fraktetiketter.
 
 
 

Titta runt bland våra mallar för adressetiketter

Designa enkelt etiketter online med våra anpassningsbara mallar för populära branscher.

Relaterade produkter

Gör den utgående posten spännande och unik med specialdesignade adressetiketter.

När det gäller utskick är varje kuvert och paket en marknadsföringsmöjlighet. Om du letar efter adressetiketter, kuvertklistermärken, adresslappar med mera kan du lita på oss. Skapa en enhetlig uppsättning till utgående post som verkligen speglar ditt budskap.

Du behöver inte kunna designa för att skapa en oförglömlig stil till din korrespondens. Ladda bara upp en egen design eller välj någon av våra mallar och få din (nu personliga) post klar att skickas ut med en proffsig touch. Och om du skulle behöva hjälp har vi vårt team för designtjänster här som kan hjälpa dig.

Oavsett om det gäller privat post eller företagspost kan våra specialdesignade fraktetiketter ge lite elegans åt dina utskick. Letar du efter inspiration? Här är sju sätt att använda personliga klistermärken och etiketter så att dina produkter och förpackningar syns.

Vanliga frågor och svar

I vår designstudio kan du enkelt ladda upp egna designer och anpassa dem som du vill ha dem. Vårt galler med mallar innehåller också en mängd anpassningsbara adressetiketter som passar massor av olika branscher. Vår experter hjälper gärna till.

Våra adressetiketter och kuvertklistermärken finns i standardstorlekar, medan adresslappar finns i två storlekar (S och L). Men om du är intresserad av specialdesignade former kan vi tipsa om våra genomskurna klistermärken. Du kan skapa dem med unika, helt egna former som passar dina behov.

Ja, du kan skriva på adresslapparna. De är gjorda av vitt papper och är enkla att skriva på med blyerts- eller kulspetspenna.

De är 0,1 mm tjocka.

Ja, du kan se hela vår kollektion med mallar för adressetiketter, kuvertklistermärken och adresslappar med olika helgteman.

Ja, här är några bra tips:

Kontrasterande färger: Använd mörk text på ljus bakgrund och vice versa, så syns texten bättre.

Förenkla informationen: Begränsa mängden information – ta bara med det viktigaste.

Minsta teckenstorlek: Följ anvisningen om minsta teckenstorlek så att texten går bra att läsa.