Loading...

Affischer

Sprid ditt budskap – på stan och inne på firman – med kraftfulla specialdesignade affischer. Se alla vår anpassningsbara designmallar på den här FSC-certifierade produkten. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Gör väggar och fönster till reklamplatser för tryckta affischer.

– 7 storlekar att välja mellan – 6 material – Livfullt färgtryck – Hållbar laminering som tillval – FSC-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Gör dig redo att synas
Är det dags att maxa synligheten för alla som passerar din butik, ditt event, eller kanske för personalen? Då ska du använda dig av specialdesignade affischer. Det är enklare än du tror att skapa en snygg affisch som drar uppmärksamheten till sig, både inne och ute.

Många olika alternativ
Vi har massor av olika storlekar och FSC-certifierade material, så du kommer garanterat att hitta en bra variant till din verksamhet. Vare sig du behöver affischer som står emot väder och vind eller letar efter en glansig affisch som presenterar budskapet på bästa sätt – eller allt däremellan – har vi gott om alternativ att erbjuda.

Intuitiv designprocess
Börja med att välja storlek och liggande/stående läge när du ska beställa affischer. Sedan kan du utforska vårt stora sortiment designer i färgtryck för att skapa specialdesignade tryck, med alternativ för olika typer av branscher och evenemang. Se till att ditt budskap är tydligt, enkelt och lätt att läsa när du lägger till personliga detaljer – företagsnamn, logotyp eller evenemangsinformation. Välj sedan det papper du vill använda i kassan. Vi tar hand om resten, och när dina snygga och professionella affischer levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

specialdesignade tryck

VistaPrint erbjuder Affischer designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign