Loading...

Spara datumet-kort

Inled nedräkningen till bröllopet med specialdesignade spara datumet-kort. Utforska vårt stora sortiment av designmallar med alternativ både med och utan foton och i olika pappersalternativ. Mer information

Fetching compatible options
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Berätta om er stora dag på ett minnesvärt sätt.

  • 2 storleksalternativ
  • 7 pappersalternativ
  • Standardhörn eller rundade hörn
  • Livfullt fyrfärgstryck
  • Kuvert tillgängliga

Grattis till att redan ha valt plats och datum för bröllopet! Med specialdesignade spara datumet-kort kan du dela med dig av de glada nyheterna till familj och vänner, och se till att de antecknar datumet i sina kalendrar. Vi vill verkligen hjälpa dig skapa spara datumet-kort som är roliga, fräscha och fyllda av kärlek. Vår samling innehåller designer för alla stilar och smaker – från vintage till modernt och allt däremellan. Alla mallar för spara datumet-korten är helt anpassningsbara och rymmer all den information du nu är redo att dela med dig av. Och många har även utrymme för ett foto eller två.

När du är redo att börja designa bjuder vi in dig till att utforska vårt designgalleri. Med filterfunktionerna kan du sortera enligt färg, stil och annat – men du kan också visa alla alternativ om du fortfarande letar efter idéer till spara datumet-korten. När du har hittat en design du gillar gör du den till din i vårt onlineverktyg – lägg till namn, datum, URL-adressen till bröllopets hemsida osv. När du är redo att göra beställningen tar vi hand om resten. Dina spara datumet-kort trycks, packas och skickas till dig – och när du får dem är det bara att börja skicka ut dem till alla på gästlistan.

VistaPrint erbjuder Spara datumet-kort designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign