Hoppa till huvudinnehållet
Sol’s® Sandy badbyxor
Sol's® Jake i herrmodell
Russell™ Heavy Duty arbetsbyxor
Projob EN ISO 20471 klass 2 byxor
Projob servicebyxor med stretch
Projob midjebyxor i dammodell
Projob 2516 byxor
Projob 2501 midjebyxor
CottoVer® GOTS mjukisbyxa i herrmodell
CottoVer® GOTS mjukisbyxa i dammodell
Sol's® Jake för barn
NEOBLU Gabin kostymbyxor i dammodell
NEOBLU Gabin kostymbyxor i herrmodell

Sätt din logotyp på specialdesignade shorts och byxor som passar både till arbete, träning och hemmamys.

Vill du skapa byxor eller shorts som är hållbara, bekväma och anpassade? Utforska olika varianter för herr, dam och unga i vårt stora sortiment populära varumärken. Välj bara din favoritprodukt och använd vår intuitiva designstudio för att lägga till logotyp eller bild. Sedan tar vi hand om resten. Dina anpassningsbara shorts eller byxor trycks och levereras.

Vanliga frågor och svar

De flesta av våra byxor och shorts består av blandmaterial, men vi har även alternativ med denim och funktionsmaterial. Funktionsmaterial är fukttransporterande, vilket passar bra till arbete utomhus.

Ingen minimibeställning krävs för våra specialdesignade byxor och shorts.

Vi har olika varianter för alla slags logotyper. Enfärgat tryck passar bra till enklare logotyper och ger en ”påmålad” känsla, medan fyrfärgstransfer sätter ett fotorealistiskt tryck på dina specialdesignade byxor. Du kan också välja brodyr för en logotyp som varar.

Till logotyper med många färger eller toner passar fyrfärgstransfer eller brodyr bäst. Brodyr är det mest hållbara alternativet för färglogotyper med färre än 15 färger.

Våra arbetsbyxor och shorts är designade för att hålla. För att behålla bästa skick rekommenderar vi att du inte stryker på de dekorerade områdena. Till enfärgat tryck och fyrfärgstransfer rekommenderar vi att plaggen tvättas ut och in i låg temperatur.