Loading...

Byxor och shorts

Skapa specialdesignade träningsbyxor, badbyxor och jobbyxor.

28 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
28 resultat


-

Sätt din logotyp på specialdesignade shorts och byxor som passar både till arbete, träning och hemmamys.

Vill du skapa byxor eller shorts som är hållbara, bekväma och anpassade? Utforska olika varianter för herr, dam och unga i vårt stora sortiment populära varumärken. Välj bara din favoritprodukt och använd vår intuitiva designstudio för att lägga till logotyp eller bild. Sedan tar vi hand om resten. Dina anpassningsbara shorts eller byxor trycks och levereras.

Vanliga frågor och svar

De flesta av våra byxor och shorts består av blandmaterial, men vi har även alternativ med denim och funktionsmaterial. Funktionsmaterial är fukttransporterande, vilket passar bra till arbete utomhus.

Ingen minimibeställning krävs för våra specialdesignade byxor och shorts.

Vi har olika varianter för alla slags logotyper. Enfärgat tryck passar bra till enklare logotyper och ger en ”påmålad” känsla, medan fyrfärgstransfer sätter ett fotorealistiskt tryck på dina specialdesignade byxor. Du kan också välja brodyr för en logotyp som varar.

Till logotyper med många färger eller toner passar fyrfärgstransfer eller brodyr bäst. Brodyr är det mest hållbara alternativet för färglogotyper med färre än 15 färger.

Våra arbetsbyxor och shorts är designade för att hålla. För att behålla bästa skick rekommenderar vi att du inte stryker på de dekorerade områdena. Till enfärgat tryck och fyrfärgstransfer rekommenderar vi att plaggen tvättas ut och in i låg temperatur.