Loading...

Få en känsla och ett utseende över det vanliga med visitkort multilager.

  • Standardhöjd och -bredd (85 x 55 mm)
  • 750 g/m², ett av våra tjockaste kort
  • 3 lager papper, med klister mellan. 7 färgalternativ till mellanlagren
  • FSC-certifierad produkt: Framställd av material från ansvarsfullt skogsbruk

Extra färg, extra allt
Visitkort med multilager består av 3 lager lätt texturerat papper, och du kan välja mellan 7 olika färger på mittenlagret. Det ger en färgad kant och tyngd till kortet. De syns när de ligger framme och de känns annorlunda i handen. Med de här visitkorten gör du ett annorlunda och imponerande intryck tack vare färgen, den moderna stilen och tyngden i kortet.

Framställda med vindkraft
Det handlar inte bara om utseendet – det handlar också om hur de tillverkas. De yttre lagren består av häftigt Mohawk-papper, från amerikansk tillverkning med 100 % vindenergi. De här visitkorten är också FSC-certifierade, alltså helt tillverkade av material från ansvarsfullt skogsbruk.

Enkla att designa och beställa
Dags att skapa ett visitkort alla lägger märke till? Du kan ladda upp en befintlig design och välja mittenfärg som passar ditt övriga material. Du kan också titta närmare på alla våra mallar som är framtagna speciellt för känslan i våra visitkort med multilager. Och om du behöver hjälp på vägen är du på rätt ställe. Vårt team står redo om du har frågor.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign