Loading...

Bryt mönstret genom att skapa dina egna. Skapa en specialdesignad beskärningslinje för dina genomskurna klistermärken.

– 6 storlekar – Formskurna klistermärken – Antal klistermärken per ark varierar beroende utifrån storlek – Vitt papper och genomskinlig plast – Beställ så lite som ett ark med klistermärken – Extra tjock baksida med flikar

Obs! Var uppmärksam på att ”antal enheter” anger antalet ark. På fliken Storlekstabeller kan du se antalet klistermärken per ark.

Lika unika som ditt varumärke
Letar du efter ett unikt och roligt sätt att märka dina produkter eller paket? Med genomskurna klistermärken kan du hjälpa dina produkter och ditt företag att sticka ut från mängden. Våra klistermärken trycks på vitt papper eller genomskinlig plast och kan skäras till i vilken form du vill. Och du kan välja det antal som passar dig bäst: Tryck så få som 1 ark klistermärken till mindre projekt eller en stor omgång till större projekt.

__Mångsidig märkning __
Förutom att använda genomskurna klistermärken på produkter är de ett utmärkt sätt för att anpassa onlinebeställningar. Använd dem för att försluta omslagspapper, lådor, kuvert och mycket annat. Du kan till och med fästa dem på hängetiketter eller dela ut dem till kunder som små lojalitetspresenter.

Ladda upp och sätt igång
Redo att börja skapa? Med vår designstudio kan du ladda upp din logotyp eller bild och börja anpassa med en gång. Välj en bakgrundsfärg, och välj sedan standardform eller egen design på beskärningslinjen för dina klistermärken. Om du väljer genomskinlig plast ska du undvika att använda JPEG-filer och designer med vit bakgrund. Använd PDF- eller PNG-filer istället för att få den genomskinliga stil du vill ha. När din design är klar tar vi hand om resten. Vi trycker och levererar dina klistermärken på ark redo att börja användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign