Loading...

Hängetiketter

Skapa en enhetlig look som du kan använda för anpassade prislappar, etiketter för presentpåsar och mycket annat. Se våra olika storlekar, former och nya spännande finishar. Mer information

Fetching compatible options
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Använd din egen stil för allt du säljer med specialdesignade hängetiketter.

– NYTT: Fler papper och finishalternativ att välja mellan – 4 former och 4 storlekar att välja mellan – 3 pappersalternativ – Storlek på förstansat hål: 3,17 mm – Livfullt färgtryck – Från 25 till 5 000 stycken – Valfritt snöre (säljs separat)

Snygga och smarta förpackningar
Letar du efter ett sätt att sticka ut? Med specialdesignade produktetiketter kan du göra det lättare för kunder att se vad som gör dina produkter speciella. Du kan visa priser, dela skötselråd för tyg och mycket annat – samtidigt som du gör din befintliga förpackning mer lockande med finishalternativ som kunderna inte kan missa (eller motstå). De är mångsidiga och kan användas som kläd- eller hängetiketter på flera olika föremål, t.ex. lådor, burkar och påsar. Och med vår anpassningsprocess kan du lägga till logotyp eller varumärkesbudskap (eller båda delar!).

Enkla att anpassa och använda
Du får färgtryck på ditt val av papper och våra specialdesignade hängetiketter finns i många olika former, storlekar och iögonenfallande finish. Vi har massor av alternativ som hjälper dig skapa rätt etiketter för ditt företag, oavsett om du säljer kläder, accessoarer, mat eller något annat. Och med snöret som du kan köpa till hängetiketterna kan du fästa etiketterna på produkter och påsar ännu enklare. Snöret i bomull är 7 m långt och 2 mm tjockt, och du kapar det själv i önskade längder. Med normal längd brukar det räcka till ca 50 etiketter.

Ren och enkel design
Redo att börja skapa dina specialdesignade hängetiketter? Börja med att utforska vårt galleri av designmallar. (Eller använd uppladdningsalternativet om du redan har en färdig design.) När du har hittat en design du gillar kan du anpassa den efter din smak med de detaljer du tycker passar bäst. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina hängetiketter levereras med ett oslagbart utseende och är redo att visas upp.

personliga produktetiketter

Recensioner

3 recensioner

Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  0
 • 4 stjärnor
  1
 • 3 stjärnor
  1
 • 2 stjärnor
  1
 • 1 stjärna
  0
Användarvänlighet
Produktkvalitet
Prisvärdhet

Recenserad av 3 kunder

För lite hål :)

11 nov. 2021 | Briggi

För lite hål. Sist fått vi lite bättre kvalité. Men den var också jättefin annars :)

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Dom var inte färdiga

16 apr. 2023 | Pettson

Hålen i etiketterna var inte färdigstansade. Några snören eller liknande fanns inte med till etiketterna.

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Dåligt beskurna

28 okt. 2022 | Wille

Fel beskärning, över 80% av beställningen går inte att använda eller så får jag klippa kanterna själv där det är svart Rand.

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Visar recensioner 1-3

VistaPrint erbjuder Hängetiketter designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign