Hoppa till huvudinnehållet

Hängetiketter

Skapa en enhetlig och proffsig look som du kan använda för anpassade prislappar, etiketter för presentpåsar och mycket annat. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Form
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– 4 former och 4 storlekar – 300 g/m² matt papper – Storlek på förstansade hål: 3,17 mm – 300 g/m² matt papper – Livfullt färgtryck – Från 25 till 5 000 stycken

Snygga och smarta förpackningar Letar du efter ett sätt att sticka ut? Med specialdesignade produktetiketter kan du göra det lättare för kunder att se vad som gör dina produkter speciella. Du kan visa priser, dela skötselråd för tyg och mycket annat – samtidigt som du din befintliga förpackning mer lockande. De är mångsidiga och kan användas som kläd- eller hängetiketter på flera olika föremål, t.ex. lådor, burkar och påsar. Och med vår anpassningsprocess kan du lägga till en logotyp, ett varumärkesbudskap (eller både och!)

Redo att ge bort Även om hängetiketter ger fördelar för varumärken hela året så passar de kanske allra bäst under den hektiska julperioden. När kunder letar efter julklappar kan specialdesignade juletiketter ge dina produkter ett försprång framför konkurrenterna på överfulla hyllor eller i skyltfönster med många varor. Tack vare en vacker design och ett festligt meddelande kan julanpassade hängetiketter ta dina förpackningar till nästa nivå. De är en bra metod för att skapa intryck och en chans att förvandla en julklapp eller present till en ny lojal kund.

Enkla att anpassa och använda Våra specialdesignade hängetiketter trycks i fullfärg på obestruket eller glansigt papper och finns i flera olika former, storlekar och stilar. Du har många alternativ som hjälper dig skapa rätt etiketter för ditt företag, oavsett om du säljer kläder, accessoarer, mat eller något annat.

Ren och enkel design Redo att börja skapa dina specialdesignade hängetiketter? Börja med att utforska vårt galleri av designmallar. (Eller använd uppladdningsalternativet om du redan har en färdig design.) När du har hittat en design du gillar kan du anpassa den efter din smak med de detaljer du tycker passar bäst. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina hängetiketter levereras med ett oslagbart utseende och är redo att visas upp.

personliga produktetiketter

VistaPrint erbjuder Hängetiketter designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign