Loading...

Paketlådor och kuvert

Ge ”hanteras varsamt” en ny twist med eleganta, specialdesignade lådor, kuvert med mera.
Brevpack

Brevpack

Eleganta lock som öppnas upptill ger snygg unboxing.
 
Bästsäljare
Brevpack

Brevpack

Eleganta lock som öppnas upptill ger snygg unboxing.
 
Paketlådor

Paketlådor

Beprövade förpackningar till stora varor, nu med varumärkestwist.
 
Paketlådor

Paketlådor

Beprövade förpackningar till stora varor, nu med varumärkestwist.
 
Brevpåsar

Brevpåsar

Lätta och vattenavvisande när du ska skicka kläder och dokument med mera.
 
Brevpåsar

Brevpåsar

Lätta och vattenavvisande när du ska skicka kläder och dokument med mera.
 

Kuvert och förpackningar

Gör hela processen smidigare med snyggt resultat på köpet.

Frakttillbehör

Sätt ditt varumärke på alla leveranser med våra inslagningstillbehör.

Tillbehör för emballage utan tryck

Håll det enkelt med emballage utan tryck – eller se alla olika sätt du kan anpassa på.

Gör unboxing-upplevelsen unik

Lägg till de sista detaljerna på förpackningen för att ge en upplevelse helt enligt ditt varumärke.
 
 
 
 
 
 
 
 
Behöver du designhjälp?
Få råd och ändringar på en design du påbörjat eller samarbeta med en professionell designer och få en originell och helt unik design.
Se mer av våra designtjänster

Vanliga frågor och svar

Det är olika från produkt till produkt. Om du vill ha vattenavvisande och rivtåliga förpackningar till exempelvis kläder kan du testa våra brevpåsar. Vi har även paketlådor i vit eller brun wellpapp, samt 1,8 mm vit eller brun E-flute-papp för mer slimmade kuvert och lådor. Du kan lära dig mer om vilka material och andra alternativ genom att gå till respektive produktsida.

Lådorna levereras omonterade för att spara plats och leveranskostnader, men de är enkla att montera och leverera med stegvisa anvisningar.

Japp! Du har kommit till rätt ställe. Du kan lägga till din logotyp på alla lådor och kuvert på den här sidan, utom på enkla förpackningar och brevpack utan tryck (det finns specialdesignade versioner av dem också). Du kan även anpassa packtillbehör som självhäftande packtejp eller adressetiketter, för att ge emballage utan tryck en touch av ditt varumärke.

Ja, du kan beställa en enda specialdesignad paketlåda eller brevpack, ingen minimibeställning krävs.

Det beror på din stil och vilka behov företaget har. Om du vill kunna imponera på kunderna med unik unboxing rekommenderar vi brevpack. Till tyngre varor eller stora produkter som behöver skyddas under frakt rekommenderar vi paketlådor. Till lättare varor som textil, dokument, kläder och presentkuponger föreslår vi brevpåsar och kartongkuvert. Utöver dessa finns det massor av andra fraktlösningar att välja mellan på den här sidan, så ta en titt och se vad som kan passa dig bäst.

Ja, vi har stämplar till lådor och kuvert. Till kuvert rekommenderar vi våra självfärgande stämplar eller signaturstämplar. För större saker är våra självfärgande stämplar för paket det bästa alternativet.

Eftersom 95 % av det papper vi använder är FSC-certifierat är det högst sannolikt att du kan återvinna alla förpackningar av papp eller kartong från oss. Men det är olika regler på olika ställen, så hör efter med kommunen.

Våra paketlådor kan isolera varorna väl vid frakt utomlands. Tyvärr har vi för närvarande inte kuvert som är framtagna för frakt utomlands.