Loading...

Magneter

Ta alla chanser till marknadsföring med magneter som kan sättas på fordon, på kontor, i hem med mera.

Köp magneter

Få ett budskap som fastnar, vare sig det gäller bilar, kyl och frys eller annat.
 
 
 
 
 
 
Behöver du hjälp med att designa en magnet?
Samarbeta med en professionell designer och få en originell och helt unik design, eller få råd och ändringar på en design du påbörjat.
Se mer av våra designtjänster

Se till att ditt varumärke syns med magneter till kylen, fordon med mera.

Specialdesignade magneter är ett av de mest mångsidiga marknadsföringsverktygen du kan hitta när du ska göra reklam för ditt företag. Det finns många olika alternativ som specialdesignade kylskåpsmagneter, bilmagneter med mera, och vi kan hjälpa dig att hitta den variant som passar dig.

Om du vill hitta reklamgåvor till evenemang och mässor är vykortsmagneter eller kalendermagneter enkla och uppskattade. Bilmagneter är också bra när man ska göra reklam på vägarna. De här smidiga magneterna kan förvandla din skåpbil, bil eller lastbil till en rörlig reklamtavla.
Du kan också använda specialdesignade kylskåpsmagneter som spara datumet-magneter till bröllop, till att visa upp nya babyn med mera, så att viktiga datum inte glöms bort. Dessutom kan du skapa fotomagneter och använda i inredningen hemma, på kontoret med mera. Vilken sorts magnet du än väljer kan VistaPrint hjälpa dig med många olika proffsdesignade mallar, så att du kan skapa en magnet du är stolt över.

Vanliga frågor och svar

Våra magneter är enkla att specialdesigna. Börja med att titta i vårt galleri med olika mallar och välj en design som passar dig, eller ladda upp en egen. Börja sedan anpassa den genom att lägga till foton, logotyp med mera och skapa din helt egen produkt.

Ja. Under tiden du designar dina magneter kan du ladda upp egna foton.

Vi har massor av olika magnetprodukter, däribland bilmagneter, vykortsmagneter, magnetiska visitkort, magnetkalendrar och spara datumet-magneter.

Ja. Våra bilmagneter är generellt säkra att använda på bilens lackering. Men läs igenom vår instruktion på sidan om bilmagneter, om hur man sätter dit dem, för att undvika skador.

Ja. Våra magneter fäster på de flesta kylskåp med rostfri front.