Loading...

Skrivbordskalender

Skapa en rolig och praktisk specialdesignad kalender i smidig, kompakt storlek. Spiralbindning och med inbyggt ställ. FSC-certifierad produkt. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Gör arbetsdagen roligare med en personlig skrivbordskalender.

– NYTT: Rektangulär – 2 storlekar/layoutalternativ – Obestruket papper (216 g/m²) – Inbyggt ställ och spiralbindning – Livfullt färgtryck – FSC-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Smart och kompakt
Ser det lite tomt ut på ditt skrivbord? Skrivbordskalender med foto ger en hemtrevlig touch på skrivbord, i bokhyllor eller på andra ytor – och de hjälper dig att hålla koll på datumen, förstås. De finns i två kompakta storlekar och med inbyggt ställ så att de enkelt kan sättas upp, särskilt om du har ont om plats.

En present till släkt, vänner eller dig själv
Skrivbordskalendrar med egna bilder blir helt unika presenter. Du visar ett foto per månad och du kan välja bilder som du vet att mottagaren kommer att tycka om – välj bilder från semestern, gruppfoton eller av favorithunden. Du väljer vad du vill, men oavsett vilket kommer den att tryckas på papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Intuitiv designprocess
Vi har uppdaterat vår designstudio så nu är det smidigare och roligare än någonsin att skapa kalendrar. Börja med att välja en mall. Sedan kommer du till vår designstudio, där du kan lägga till foton, märka ut viktiga datum, testa olika bakgrunder med mera. När du är nöjd med din design tar vi hand om resten. Vi trycker och förpackar för leverans hem till dig. Ditt verk levereras och kan börja pryda sin plats på jobbet.

skrivbordskalender med bröllopsfoto

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign