Loading...

Kapaskivor

Dekorera din mässmonter eller fönsterskyltning med lätta skräddarsydda skyltar. Perfekt för skyltning och tryck av bilder för inomhusbruk.


Letar du efter Foamexskyltar för utebruk? Här hittar du dem. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Gör din skylt till något alldeles extra.

– 6 storlekar – 5 mm tjockt polystyrenskum – 2 ark bestruket papper och skumkärna – Matt finish – Dubbelsidigt tryck tillgängligt – Hål för upphängning tillgängligt – För inomhusbruk

Obs! Staffli säljs separat här.

Mångsidig inomhusskyltning.
Med våra anpassningsbara kapaskivor är det enkelt att skapa hållbar skyltning som är lika snygg gång på gång. Kapaskivor är tillverkade av 5 mm tjock polystyren, vilket gör dem lätta och flyttbara. Därmed är de också ett utmärkt alternativ för skyltning som du ofta vill byta skyltningen eller flytta runt vid behov. Kapaskivor är ett bra sätt att nå kunder på när du vill visa upp något på en exempelvis en kontorspresentation, en butiksrea eller ett gymmedlemskap. Du kan också lägga till intressanta visuella detaljer i skolprojekt och professionella presentationer som drar blickarna till sig.

Många storlekar för många användare
Förutom att de är en fantastisk lösning för olika typer av inomhusskyltning är kapaskivor även det perfekta valet för att sätta utskrifter och fotografier på. Oavsett vad du vill skapa får dina kapaskivor ett tryck med levande färger och en livfull och proffsig look du kan känna dig stolt över. Med sex olika storleksalternativ och dubbelsidigt tryck som tillval kommer du utan tvekan att hitta en kapaskiva för innebruk som passar dina behov.

Gör den till din med anpassningsbara designer
Redo att börja skapa dina specialdesignade kapaskivor? Börja med att utforska vårt galleri med fullt anpassningsbara designmallar. (Eller använd uppladdningsalternativet om du redan har en färdig design.) När du har hittat en design du tycker om gör du den till din egen genom att tillföra din unika prägel och välja de alternativ som passar dig bäst. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina snygga skyltar levereras färdiga att börja dra till sig blickarna.

Recensioner

3 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  3
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  0
Användarvänlighet
Produktkvalitet
Prisvärdhet

Recenserad av 3 kunder

Jag är mycket nöjd med tryck och leverans

29 aug. 2022 | Säkerhetsvakt Annika

Allt var bra med den.

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Fungerat bra, hög kvalitet och haft den länge.

10 nov. 2019 | Henrik

Jag har använt det som en spelplan för brädspel, fungerat alldeles utmärkt med storlek B2. Haft den i två år och spelat på den flera gånger. Hade önskat att det gick att måla både fram och baksida så att jag fått två brädspel till priset av 1.

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Bra kvalité, snabb service!

20 aug. 2019 | Martina

Bättre kvalité än förväntat. Väldigt nöjd med denna produkt samt bra kundservice.

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Visar recensioner 1-3

VistaPrint erbjuder Kapaskivor designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign