Loading...

Etiketter

Dela priser och produktinformation på egna taggar och märken som passar ditt varumärke.
Sätt din egen prägel med unika hängetiketter
Se våra olika storlekar, former och spännande finishar.
Mer info

Se olika mallar för hängetiketter

Utforska olika stilar och teman som du kan anpassa och göra till dina egna.

Andra har även tittat på

Knyt ihop ditt varumärke med specialdesignade taggar och märken

Ett samlat och enhetligt varumärke hjälper företag att visa för kunderna att de går att lita på. Nu för tiden räcker rätt merchandise bara en del av vägen – resten sitter i detaljerna.

Specialdesignade taggar och märken gör att dina produkter blir mer lättigenkännliga och kan engagera kunderna bättre. De ger dig en plattform att dela information på, t.ex. priser, ingredienser eller material – och förstås din logotyp och ditt varumärke. Rätt taggar och märken för dig beror på vilka produkter du har och vilken stil du vill uppnå. Taggar för påsförsegling är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till information på mindre varor – bara fäst med häftklamrar så är det klart. Hängetiketter med upphöjt folietryck ger en sofistikerad och lyxig känsla. Och våra hängetiketter finns i flera olika material så att du kan få en vanlig eller mer rustik känsla.

Ta en titt på några av de anpassningsbara mallarna för att komma igång eller ladda upp en egen design direkt. Våra designexperter hjälper mer än gärna till och kommer med råd om du behöver.

Vanliga frågor och svar

Vi erbjuder tre pappersalternativ: Matt (300 g/m²), linne (200 g/m²) och kraftpapper (300 g/m²). Alla hängetiketter är FSC-certifierade. Läs mer i stycket ”Alternativ”.

Alla våra specialdesignade hängetiketter är gjorda av FSC-certifierat återvinningsbart papper.

Etiketter brukar vara pappersetiketter med klister på baksidan. Hängetiketter däremot är lappar av tjockare FSC-certifierat papper. De har ett litet hål i sig, och genom det drar man önskat snöre, tråd eller band för att fästa hängetiketten på produkten.

Hängetiketter och hängetiketter med upphöjt folietryck finns i fyra olika former:

 1. Banderoll
  5 x 9 cm

 2. Rund
  6,5 x 6,5 cm

 3. Rektangulär
  5 x 7 cm eller 5 x 9 cm

 4. Fyrkant med rundade hörn
  5 x 5 cm

Våra vikta hängetiketter är fyrkantiga/rektangulära och finns i fyra olika storlekar:

 1. 11 x 10 cm (5,5 x 10 cm vikt)

 2. 11 x 8,5 cm (5,5 x 8,5 cm vikt)

 3. 6,5 x 6,5 cm (3,25 x 3,25 cm vikt)

 4. 17 x 5,5 cm (8,5 x 5,5 cm vikt)

Snören ingår inte men du kan lägga till dem i kassan mot en avgift.

Fäst hängetiketterna genom att helt enkelt dra önskat snöre eller band genom hålet i hängetiketten och knyt direkt på plagget.

Det färdiga hålet har diametern 3,17 mm på standardhängetiketter och hängetiketter med upphöjt folietryck. På vikta hängetiketter är hålets diameter 4 mm.