Loading...

Välj ett papper de kommer att älska.

Från standardpapper till specialpapper kan du hitta rätt look för ditt kort.

Standard

Kort i papper av traditionell typ med len, matt finish.
 

Standard

Kort i papper av traditionell typ med len, matt finish.
 

Premium

Papper av hög kvalitet, med iögonenfallande strukturer och former.
 

Premium

Papper av hög kvalitet, med iögonenfallande strukturer och former.
 

Specialvarianter

Välj mellan unika alternativ som metallic, upphöjt relieftryck och mycket annat.
 

Specialvarianter

Välj mellan unika alternativ som metallic, upphöjt relieftryck och mycket annat.
 

Handla efter form

Välj mellan olika spännande former och se till att folk kommer ihåg dig.

Handla olika papper

Bli kreativ med den här kollektionen papper som verkligen sticker ut.

Handla specialvisitkort med olika finish

Visa framfötterna med specialvisitkort, perfekta på evenemang med mera.

Beställ obestruket papper

Bli kreativ med den här kollektionen lyxpapper som verkligen sticker ut.

Olika kreativa sätt att använda korten på

Är du ute efter något specifikt? Se trendiga mallar i olika branscher.

Bästsäljande designer

Se populära designer som våra kunder älskar just nu.

Gör ett riktigt bra första intryck med specialdesignade visitkort.

För att skaffa nya kunder måste du först få dem att lägga märke till dig, och ditt visitkort är din chans att berätta för potentiella kunder vem du är och vad du står för. Oavsett om du delar ut dem vid olika evenemang, skickar med dem i produktbeställningar eller har dem framme på skrivbordet ska du se till att dina visitkort sticker ut med tryck av hög kvalitet. Det är supersmidigt att skapa visitkort online hos VistaPrint och du kan designa visitkort för alla slags branscher. Använd vårt galleri med mallar – eller ladda upp din egen bild – för att komma igång.

Vanliga frågor och svar

Tjockleken på visitkort anges oftast i ”gram per kvadratmeter” eller ”g/m²”. Ju högre siffra, desto tjockare kort. Visitkort standard har en tjocklek på 300 g/m², men vikten kan variera beroende på typ av papper. Vi har t.ex. extratjocka visitkort som är på 650 g/m², och våra premiumkort ligger på 360 g/m².

Här är en kort sammanfattning av standardstorlekar på visitkort:

Storlek på visitkort i tum: 3,5 x 2 tum Visitkortsstorlekar i cm/mm: 85 x 55 mm Visitkortsstorlekar i Photoshop: 1050 x 600 pixlar

Vi kan också erbjuda fyrkantiga visitkort och kort med rundade hörn, som är lite annorlunda mot den vanliga formen. Och när du designar eller väljer en mall är det bra att veta att måtten på visitkorten kan innehålla plats för ”utfall”. Det är ett extra utrymme för bilder, mönster eller designelement, och går utanför själva visitkortet men det kommer sedan att skäras bort. Det förhindrar att man får vita kanter runt det färdiga kortet.

FSC är förkortningen för Forest Stewardship Council – materialet till papper med denna certifiering kommer från ansvarsfullt skogsbruk, vilket bidrar till att skydda träd för framtida generationer.

Om uppgifterna fortfarande stämmer till största delen kan du behålla dem som backup, men stryk över felaktiga uppgifter och skriv dit de aktuella. Om det inte är så mycket som stämmer längre rekommenderar vi att du lägger dem i pappersåtervinningen.

Vi rekommenderar våra visitkortshållare som finns i mängder av material och modeller.

Normalt har visitkort vågrät layout, men om du vill ha en annorlunda och modern känsla har vi många mallar för lodräta visitkort också. Vi har tusentals layouter att välja mellan, så du kan snabbt filtrera och bläddra utifrån bransch, form, stil med mera. Och om du undrar vilka uppgifter du bör ha med (och var de ska stå) kan du läsa våra artiklar om 10 gyllene regler för visitkort och andra bra tips när du ska designa ditt visitkort.

Framsidan på kortet kommer att ha den textur eller finish som du valt. Baksidan kommer att få en jämn och matt yta – perfekt för att skriva anteckningar, bokade tider eller annan information.