Hoppa till huvudinnehållet

Shoppingkassar

Specialdesignad shoppingkasse med tryck är effektivt när ditt varumärke ska synas långt efter att evenemanget ägt rum. Shoppingkassar som reklamgåvor uppskattas alltid. Dessutom är de ett bra alternativ till plastpåse – perfekt när man handlar med mera.47 resultat

Shoppingkassar

Specialdesignad shoppingkasse med tryck är effektivt när ditt varumärke ska synas långt efter att evenemanget ägt rum. Shoppingkassar som reklamgåvor uppskattas alltid. Dessutom är de ett bra alternativ till plastpåse – perfekt när man handlar med mera.
47 resultat

Tryck på specialdesignade shoppingkassar blir enkelt med VistaPrint. Visa upp din logotyp eller budskap på specialdesignade shoppingkassar.

Shoppingkassar med tryck passar bra att dela ut till kunder och de rymmer enkelt ditt marknadsföringsmaterial. Specialdesignade shoppingkassar är ett val som varar längre än plastpåsar, och de passar därför bra när man handlar till vardags, när man uträttar ärenden eller till och med när man ska till stranden. Specialdesignade shoppingkassar är ett praktiskt sätt att visa upp din logotyp långt efter att evenemanget tagit slut.

Vad du än har för stil och budget kan VistaPrint hjälpa dig att skapa specialdesignade shoppingkassar som passar både i jobbet och på fritiden. Designa shoppingkassar med dina initialer, logotyp, bild eller budskap med våra olika trycktekniker för shoppingkassar. Vill du skapa trendiga designer? Shoppingkassar med leopardtryck eller blommor kommer att imponera och är lätta att designa med vårt lättanvända designverktyg. Och om du behöver en hjälpande hand har vi ett supportteam tillgängligt dygnet runt, året om som kan svara på dina frågor och hjälpa dig att ge din design liv.

Vanliga frågor och svar

Vi har många material att välja mellan, beroende på din budget. De flesta av våra shoppingkassar med tryck är tillverkade av bomull, bomullskanvas eller non-woven polypropen. Du kan se materialet på produktsidan för respektive väska – filtrera efter material så hittar du det du letar efter.

Din logotyp eller bild trycks mitt på den specialdesignade shoppingkassen.

Ett enkelt sätt att se skillnad är handtagen. En axelremsväska har oftast en rem, medan en shoppingkasse har två.

Vi har alternativ för alla slags loggor och budgetnivåer.

– Färgtryck direkt på tyget, bläck och färger sprejas på tyget och absorberas. Det är bäst till logotyper och bilder med flera färger samt stora designer med små detaljer.

– Transfertryck med värme för över designen på tyget vilket ger en fotorealistisk finish med slät yta. Passar bäst till designer med flera färger, eller små och detaljerade designer.

– Enfärgat tryck med screentryck, som trycker bläck genom en vävd skärm eller screen på tyget, vilket ger en hållbar design med en ”målad” känsla. Passar bäst till enfärgade designer och bilder utan små detaljer eller schatteringar.

– Brodyr med detaljerade sömmar broderas på tyget och ger färg, struktur och en högkvalitativ känsla som varar länge.

Om du har en egen design kan du ladda upp den och förhandsgranska den i designstudion innan du beställer. Och om du vill ha experthjälp på vägen kan vårt team med designexperter alltid stå till tjänst, per telefon, e-post eller chatt.