Loading...

Shoppingkassar

Specialdesignad shoppingkasse med tryck är effektivt när ditt varumärke ska synas långt efter att evenemanget ägt rum. Shoppingkassar som reklamgåvor uppskattas alltid. Dessutom är de ett bra alternativ till plastpåse – perfekt när man handlar med mera.

89 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
89 resultat


-

Tryck på specialdesignade shoppingkassar blir enkelt med VistaPrint. Visa upp din logotyp eller budskap på specialdesignade shoppingkassar.

Shoppingkassar med tryck passar bra att dela ut till kunder och de rymmer enkelt ditt marknadsföringsmaterial. Shoppingkassar är ett val som varar längre än plastpåsar, och de passar därför bra när man handlar till vardags, när man uträttar ärenden eller till och med när man ska till stranden. Specialdesignade shoppingkassar är ett praktiskt sätt att visa upp din logotyp långt efter att evenemanget tagit slut.

Vad du än har för stil och budget kan VistaPrint hjälpa dig att skapa shoppingkassar som passar både i jobbet och på fritiden. Designa shoppingkassar med dina initialer, logotyp, bild eller budskap med våra olika trycktekniker för shoppingkassar. Vill du skapa trendiga designer? Shoppingkassar med leopardtryck eller blommor kommer att imponera och är lätta att designa med vårt lättanvända designverktyg. Och om du behöver en hjälpande hand har vi ett supportteam som kan svara på dina frågor och hjälpa dig att ge din design liv.

Vanliga frågor och svar

Vi har många material att välja mellan, beroende på din budget. De flesta av våra shoppingkassar med tryck är tillverkade av bomull, bomullskanvas eller non-woven polypropen. Du kan se materialet på produktsidan för respektive väska – filtrera efter material så hittar du det du letar efter.

De exakta områdena för dekor skiljer sig åt mellan produkterna. En del av våra shoppingkassar med tryck kan anpassas mitt på, och andra på båda sidorna. Dubbelkolla favoritpåsens produktsida så att du ser vad som gäller för just den.

Du kan hitta många olika typer av shoppingkassar i vårt sortiment, som shoppingkassar med vadderade fack för dator och även kylväskor – tillgängligheten kan variera.

Vissa av våra specialdesignade shoppingkassar har fack av olika typer: sidofack, invändiga fack, fack framtill, vadderade fack för dator, nätfack, fack med dragkedja och till och med fack för visitkort. Vissa specialdesignade shoppingkassar har justerbara eller avtagbara remmar. Dessutom har vi alternativ av återvinningsbara material.

Vi har varianter för alla logotyper och prisnivåer.

– __Tryck direkt på tyget __ trycker in bläcket i tyget. Det kan användas till alla typer av design, men vi rekommenderar det till foton. – Transfertryck använder värme för att föra över tryck av designen på tyget, vilket ger ett fotorealistiskt tryck. Passar bäst till toningar och mindre designer. – Screentryck trycker bläcket genom en vävd skärm, eller screen, på tyget vilket ger en hållbar design med en ”målad” känsla. Passar bäst till enkla logotyper och text. – Brodyr broderar designen på tyget med tråd. Passar bäst till stor text eller enkel grafik i upp till 12 färger.

Ja, alla våra specialdesignade shoppingkassar kan man beställa en enda av. Filtrera efter ”Ingen minimibeställning”' så ser du våra olika alternativ. Men tänk på att priset per styck sjunker ju fler du beställer, så det kan vara prisvärt att köpa många på en gång till marknadsföringsevenemang.

Om du har en egen design kan du ladda upp den och förhandsgranska den i designstudion innan du beställer. Och om du vill ha experthjälp på vägen kan vårt team med designexperter alltid stå till tjänst, per telefon, e-post eller chatt.