Hoppa till huvudinnehållet

Tackkort

Tacka på ett helt nytt sätt med ett specialdesignat kort. Utforska vårt sortiment av designmallar med eller utan plats för foto och olika pappersalternativ. Mer information

Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti
  • Storlek: 13,9 x 10,7
  • 9 pappersalternativ
  • Standardhörn eller rundade hörn
  • Livfullt fyrfärgstryck
  • Kuvert tillgängliga

Redo att skicka ut ett hjärtligt tack? Oavsett om det gäller en födelsedag, ett bröllop eller bara en fin gest är ett handskrivet tackkort det perfekta sättet att uttrycka din tacksamhet på. Med vår samling av personliga tackkort kan du snabbt och enkelt designa ett kort lika unikt som dig själv. Här kan du hitta alternativ för mängder av olika händelser – från bröllopstackkort till olika företagsalternativ. Och alla är helt anpassningsbara för din text, dina foton och så vidare.

Utforska vårt designgalleri och börja skapa dina tackkort. Du kan välja att se alla designer samlade eller filtrera dem enligt stil, färg eller annat. När du har hittat ett alternativ du gillar gör du det till ditt genom att lägga till text, monogram eller foton. När designen är klar lägger du bara beställningen och låter oss ta hand om resten. Dina personliga tackkort trycks, paketeras och skickas till dig. Din beställning levereras färdig för användning – och färdig att glädja andra.

VistaPrint erbjuder Tackkort designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign