Loading...

Du kan göra dubbletter och tredubbla kopior med våra fakturablanketter

  • Två storlekar att välja mellan
  • Papper 60 g/m²
  • Färgtryck
  • 50 set med tre ark – vitt, gult och rosa

Obs! Gör inga färgmarkeringar och lägg inte till bakgrundsfärger på områden som du ska skriva i (t.ex. fältet för totalsumma på fakturan) eftersom det gör att din skrivna text blockeras från att kopieras till arken under.

Smidiga kundkopior
Fakturablanketter hjälper dig att driva företaget smidigare. Ingen karbon krävs, det självkopierande NCR-pappret fångar upp allt du skriver ner, över flera sidor, vilket hjälper dig att hålla koll på kvitton, beställningar och kontrakt. Våra fakturablanketter består av 50 set med tre ark – vitt, gult och rosa. Skapa dubbletter och tredubbla kopior av transaktioner på plats, med just ditt varumärke på.

Personliga och proffsiga
Specialdesignade självkopierande fakturablanketter ger dina kunder en mer skräddarsydd upplevelse. Från tjänster i hemmet till företagstjänster kan du lägga till din logotyp med mera, och erbjuda en enhetlig och proffsig stil. Vi trycker med färgtryck på alla ark, så ditt blanketthäfte håller färgen hela vägen. Arken kan enkelt dras av, vilket ger kunderna en prydlig kopia, varje gång.

__Enkla att designa __
Redo att ge dina företagstransaktioner en varumärkesanpassad touch? Kom igång genom att välja storlek och titta runt bland våra anpassningsbara designmallar. När du valt layout lägger du till de detaljer som får din verksamhet att sticka ut. Gå igenom beställningen så tar vi hand om resten. Vi trycker dina specialdesignade fakturablanketter och levererar dem på nolltid.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign